Nachtelijke gesprekken over de nominaties

Nachtelijke gesprekken over de nominaties

We blikken nog even terug op vannacht, Rowena en Bjorn hebben nog laat een gesprek gevoerd over de nominaties. Lekker knus bij het haardvuur bespraken ze het terwijl de rest al lekker in hun mandje lag…

Rowena zegt tegen Bjorn dat ze denkt dat ze deze keer drie stemmen krijgt. Ik denk dat ik van Wim wel weer een stem krijg. Hij zou wel eens vol op mij kunnen gaan en dat denk ik omdat hij de eerste ook op mij heeft gestemd. En toen zei Wim dat ‘ie niet wist wat hij met de stemmen moest doen en maar op mij stemde omdat ik toch niet op de bank zou komen, legt ze uit. Ik dacht serieus… deze reden?! Bjorn knikt en luistert aandachtig. Maar ik kan me er niet druk om maken gaat Rowena verder. Wim moet gewoon wennen aan mij als persoon, maar dat heb ik idem dito bij hem, dus ja. Maar het is een hele lieve jongen.Bjorn geeft aan dat hij niet geloofd dat Rowena zich niet zo druk maakt. Zou je het erg vinden als je weg moet vraagt hij door. Ja natuurlijk antwoordt Rowena. Ik ben pas net begonnen, maar ik ga sowieso niet weg. Of iemand die binnenkomt moet echt een schijthekel aan mij hebben voegt ze er lachend aan toe. Bjorn ziet dat niet snel gebeuren en Rowena blijkbaar ook niet. Moet Rowena zich terecht zorgen gaan maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *