Een heel lang centraal van 1 november

Een heel lang centraal van 1 november

Gisterenavond gingen de bewoners centraal, ze hadden nogal wat te bespreken. Gezien het feit dat het nogal veel tekst zou zijn hebben we de filmpjes er maar bij gezocht. Er werd van alles besproken tijdens deze brainstormsessie. Hoe moeten de bewoners verder tijdens Utopia 2016? En wat moet er zoal veranderd worden om het voor de bezoekers aantrekkelijker te maken om langs te komen? Ook worden er nieuwe ideeën geopperd om door te voeren in het nieuwe jaar en vraagt Ivan als laatste hoe gelukkig de bewoners momenteel in Utopia zijn. Dat kun je hieronder lezen. Alle besproken punten kun je uit onderstaande filmpjes terug kijken.

Hoe gelukkig is iedereen in Utopia?

Benjamin begint en hij begint meteen hoog met een 8,6.

Armanda volgt, zij geeft het net geen acht omdat ze Amado erg mist, daarom een 7,9.

Bas geeft het een 7. Hij wil wel wat meer doen.

Rowena geeft haar Utopia een 7,5. Ze heeft erg haar draai gevonden maar wil daarentegen nog wel veel meer doen.

Bjorn geeft zijn Utopia geluk een 8,3. Hij heeft het hartstikke naar zijn zin en hij heeft ook veel geluksmomenten in de loods. Daarnaast is hij blij dat hij zijn mede bewoners nu echt ziet als vrienden, iets waar hij normaal wel moeite mee heeft.

Naomi schrok wel van het nieuws dat het doorging maar ondanks dat geeft ze haar geluk een 7. Ze wil namelijk gewoon nieuwe dingen gaan ondernemen en dan gaat het weer heel goed.

Gabriëlle kijkt het van dag tot dag aan en geeft haar geluk vandaag een 8. Ze wil echt genieten van Utopia zolang het kan.

Cees wil even benadrukken dat hij heel veel mensen heeft achtergelaten. Hij heeft als enige kinderen en kleinkinderen. Daarnaast is hij wel supertrots en heel gelukkig dat hij onderdeel is van deze ideale samenleving. Daarom houdt hij het nu op een 7. Daarnaast wil Cees ook zeggen dat hij opeens heel veel feestjes heeft meegemaakt. “Ik heb de afgelopen vier maanden meer feestjes gehad dan de afgelopen tien jaar daarvoor.” De groep schiet direct in de lach.

Rob geeft zijn Utopia een 7.5. Hij kan het goed vinden met iedereen maar heeft wel af en toe zijn irritaties.

Mark geeft zijn geluk nu een 5.5. Hij sport te weinig vindt hij zelf en gaf eerder aan dat zijn Utopia avontuur een beetje leegloopt. Daarnaast is hij veel aan het denken, zegt Mark.

Dan is Stiff aan de beurt. Ook zij geeft haar geluk een 5.5. Ze twijfelt namelijk erg of zij haar Utopiaanse geluk een voldoende of onvoldoende geeft. Ze zit een beetje met haar zelf in de knoop en verder wil ze het er niet echt over hebben.

Gina vindt haar geluk maarliefst een 8,3 waard. Ze heeft wel het gevoel dat ze af en toe niet erg serieus genomen wordt. Maar verder is erg gelukkig in de loods.

Als Nicole aan de beurt is zegt ze dat ze misschien mensen wel zal verbazen. Ze geeft haar leven in de loods een 8,7. Het had zelfs een tien kunnen zijn denkt ze. Het enige wat haar nu dwarszit is een soort voorhoofdholte ontsteking. Ivan is natuurlijk een groot aandeel in haar geluk. Ze is echt trots op hun relatie.

Ivan is zo blij met zijn Nicole. Hij geeft zijn geluk zelfs een 9. Hij is ook echt oprecht blij met de groep waarmee hij nu zit. Hij vindt de groep lekker divers en gemotiveerd.

Als laatste is het woord aan Wim. Hij had vanmiddag nog een emotioneel momentje en daarom geeft hij zijn geluk op dit moment een 4.5 Als de groep vraagt of hij er wat over wil zeggen, wil hij maar één woord kwijt: twijfel. En verder geeft hij aan dat hij hoopt dat het volgende week weer een voldoende wordt. 

Bekijk de brainstormsessie terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *