Terugblik bezoek Wim

Terugblik bezoek Wim

Oeps! We hebben gisteren iets gemist, onze excuses daarvoor! Gelukkig hebben we de filmpjes nog zullen we maar zeggen. Deze kunnen we de laatste tijd steeds meer vertonen waar we natuurlijk erg blij mee zijn. Enfin wat hebben we gemist? Het familiebezoek van Wim wat gisteren plaats vond. Het ging er gezellig aan toe maar Wim was ook erg emotioneel. Dit was met name na het bezoek, hij vertelde aan Naomi wat er aan de hand was. Wim vond het fijn om zijn zus en vrienden weer te zien maar als zijn zus zegt dat hij Wim nodig heeft doet hem dat pijn. Het is gewoon dubbel voegt Wim er emotioneel aan toe. Naomi begrijpt hem heel goed, je kan ook echt zien dat ze om je geven en dat ze je missen voegt ze eraan toe. Maar ze is ook heel erg trots op je, dat zei ze tegen mij probeert Naomi hem te troosten. Het enige wat ze heel gek vond was dat je toen erg boos was een tijd terug, gaat Naomi verder. Wim beaamt dat, daar hebben we het inderdaad over gehad. De twee zijn het er wel over eens dat samenwonen met veertien anderen soms nogal wat spanningen met zich meebrengt en dat zo’n woedeaanval er dan soms gewoon bij hoort. Ik ben soms ook helemaal niet mezelf en dan loop ik keihard tegen iedereen te schreeuwen legt Naomi uit. Het werkt hier gewoon anders dan buiten concludeert Wim. Gelukkig ging het familiebezoek er wel gezellig aan toe wat je hier nog eens terug kunt kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *