Familiebezoek voor Benjamin

Familiebezoek voor Benjamin

Gelukkig is naast tragisch nieuws ook nog leuk nieuws te melden. Benjamin heeft vandaag namelijk geluk, hij mag familiebezoek ontvangen! Als de auto aan komt ontvangt Benjamin blij zijn gezelschap, waaronder zijn vader en moeder. Familie en vrienden. Na de knuffels, kussen en begroetingen gaat het gezelschap lekker de loods in. Benjamin vertelt dat ze allemaal een beetje naar de kl*te zijn door het feestje van Gabriëlle van gisterenavond. En natuurlijk wordt het tragische nieuws uit Parijs besproken. Verder is de familie niet extreem veel in beeld maar dat Benjamin ervan op knapt is één ding wat zeker is. Omstreeks 11:00 uur kwamen ze al en aangezien het bezoek drie uur duurt zal er zo weer afscheid genomen gaan worden. De dag voor Benjamin kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *