Ivan en Nicole spreken met elkaar na hun ruzie

Ivan en Nicole spreken met elkaar na hun ruzie

We schreven er al over, Ivan en Nicole hebben een ruzie gehad over de stripper die langs kwam op het verjaardagsfeestje van Gabriëlle. Vandaag hebben ze hun ruzie nog niet bijgelegd maar uiteindelijk spraken ze elkaar dan toch. In Le Luifel werd de ruzie nog eens doorgesproken.

Nicole begint het gesprek en vraagt aan Ivan waarom zij volgens hem, zo boos was gisteren. Ivan  antwoordt omdat je vond dat het niet aan mij lag om er iets van te zeggen dat Gabriëlle daar wordt drooggeneukt terwijl iedereen meekijkt en ik dat niet acceptabel vind. En daar maakte jij geen probleem van… Gabriëlle was hem namelijk dankbaar. En als je dat niet begrijpt, heeft dit gesprek geen zin voegt hij eraan toe. Nicole kijkt Ivan verbaasd aan, en gaat weg om Gabriëlle erbij te halen. Als Gabriëlle aansluit bij het gesprek geeft ze toe dat zij bij Nicole klaagde over de reactie van Ivan en het daarna met hem heeft uitgepraat. Niet zo handig voegt ze eraan toe aangezien Nicole nog met Ivan ging praten over de situatie. Sorry zegt ze nog en weg is ze.

Ivan en Nicole praten nog wel even door, eigenlijk is het meer een heftige woordenwisseling. De spanning bouwt zich steeds verder op. Uiteindelijk komt het hoge woord eruit, Nicole ergert zich aan het feit dat Ivan heel close danst met de danslerares. Als ik je zie dansen, draait mijn maag gewoon om. Dat is gewoon mijn gevoel voegt ze eraan toe. Ivan vindt het maar een stom gevoel. Het is niet dat ik in een of andere club aan het sjansen en dansen ben! Dit is een professionele danseres en die leert me wat pasjes. Nicole is niet overtuigt, ze benadrukt dat ze een rotgevoel blijft houden. Je zou het ook andersom niet leuk vinden. Dan blaas ik het wel af antwoordt Ivan. Ja zegt Nicole maar dat is precies wat ik niet wou! Stilte volgt en Nicole zegt zachtjes dat ze zich gewoon onzeker voelt. Een kus en knuffel volgt zal het weer goed zijn?

Blijkbaar toch niet helemaal, binnen bespreekt Gabriëlle de situatie namelijk nog met Naomi. Naomi blijkt zich namelijk erg schuldig te voelen, ik voelde me zo schuldig dat ik het heb gedaan voegt ze eraan toe. Volgens Gabriëlle is dat helemaal niet nodig. Ze heeft een hartstikke leuke verjaardag gehad. Ook met stripper. Wel schrok ik even van Ivan, waarna ik verhaal ging halen bij Nicole. Wat is er met die kil?, dacht ik. Ik wilde simpelweg weten wat er aan de hand was. Naomi kijkt nog steeds schuldig en daarom benadrukt Gabriëlle het nog maar één keer. Dit is niet jouw schuld hè! Ik vond het leuk! Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *