Bas belt voor zieke eend

Bas belt voor zieke eend

Laatst was de dierenambulance in Utopia, dit voor een zieke eend die uiteindelijk mee werd genomen. Bas is benieuwd hoe het nu met het diertje gaat en besluit een telefoontje te doen.

Met trillende handen zien we hem onder de veranda zitten. Zodra er opgenomen wordt vraagt Bas hoe het met het eendje gaat. De mevrouw aan de andere kant van de lijn moet het even navragen, ze heeft zelf niet veel gewerkt de afgelopen tijd. Als de mevrouw terug is vertelt ze dat het eendje goed eet en alweer lekker gezwommen heeft. En hoewel hij nog niet 100% lekker is gaat het wel redelijk de betere kant op. Top antwoordt Bas, dat is fijn om te horen. En weten jullie ook al een oorzaak? De mevrouw antwoordt dat het waarschijnlijk een lood vergiftiging is en daar krijgt het eendje nu ook medicatie voor. Oke zegt Bas een beetje verbaasd, dus het is niet blijvend? Nee aldus de mevrouw, als het goed is niet. Oke zegt Bas, dan bel ik jullie morgen ochtend weer. Daarna wordt het telefoongesprek beindigd en Bas staat met een zucht op. Hij is erg opgelucht, top voegt hij er blij aan toe om vervolgens weer richting de loods te gaan. Met dit diertje gaat het dus waarschijnlijk helemaal goed komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 18:44

    Volgens mij is het goedkoper om een vast telefoonnummer te hebben dan mobiel, er wordt tegenwoordig heel wat afgebeld daar, of betaalt ‘achter’ de telefoonrekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *