Heeft Bas overal schijt aan?

Heeft Bas overal schijt aan?

We schreven er eerder al kort over, Ivan heeft Bas aangesproken. Ivan vindt namelijk dat Bas gisteren te weinig gedaan heeft toen iedereen aan het opruimen was. Buiten sprak Ivan Bas aan.

Ivan spreekt Bas aan, hij wil dat Bas meer met de markt bezig is. Bas antwoordt dat hij vrij is om te doen wat hij of zij wil. Er zijn maar twee dagen voor de markt waarin iets van je gevraagd wordt gaat Ivan streng verder. Voor de rest komt er niemand naar je toe. Het zijn gewoon twee dagen!’Bas antwoordt datg hij er niet van houdt als hij zich de hele dag ergens voor moet in zitten. Dat spreid ik liever uit over een langere periode voegt hij eraan toe. Gast gaat Ivan verder, het is voor één dag al zo moeilijk om meerdere mensen bij elkaar te krijgen. Hoe wil je dat meerdere dagen gaan doen?  Het zit me gewoon dwars. Elke keer als we dit inplannen, verdwijn je in de kas of werk je in het begin en ga je daarna weg. En dan denk ik waar is hij? Mensen kijken mij dan raar aan. Ivan vreest dat zijn commentaar tijdens een centraal niet over komt. Daarom doe ik het nu, ik heb gewoon het idee dat je overal schijt aan hebt. Er is wel een grens. En die grens is gisteren eigenlijk wel een beetje bereikt. Bas antwoordt laconiek dat hij blij is dat Ivan zijn grens aangeeft. Maar zal Bas er ook iets mee doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. gea at 19:08

  Bas doet nooit wat alleen zijn eigen vee, hij is nog te beroerd om zijn eigen troep op te ruimen. Blijkbaar vinden de mensen die op hem stemmen dat leuk dat niksdoen dat hij iedere week op 1 staat, mijn favoriet is het niet.

 2. Tineke at 15:37

  Het is Utopia van iedereen en niet alleen van Ivan.
  Hij is een keiharde werker…..maar alles moet wel gaan zoals hij het wil, zo niet dan heb je een probleem.
  Bas mag af en toe best wat meer doen, maar niet op commando.
  Wat zei Ivan ook alweer tegen Giorgio toen hij er 15 maanden in zat?Ga naar huis en geef een ander ook een kans!
  Ik zou zeggen Ivan’s tijd is allang gekomen.
  Utopia bestaat niet alleen uit hard werken.

 3. Yvon at 12:55

  Ann ik moet het weer met je eens zijn,sowieso denk ik altijd waar is die Bas toch!!!ik zie hem nooit wat doen,als met die beestjes spelen,ieder zijn eigen smaak natuurlijk maar ik vind hem ook nog niet eens aantrekkelijk,ik vind het net een meisje!!
  Ik vind hem totaal geen groeps gevoel hebben overal waar hij kan slijmen of luieren,daar gaat hij bij liggen of hangen..en van roddelen en achterklap is hij ook niet vies.
  Ivan heeft groot gelijk,netjes trouwens dat hij het een op een doet,maar hij zal nu wel weer king Arthur zijn!!
  Ik zie een tempramentvolle Ivan met hart voor Utopia..goed zo jonge

  • Ann at 14:20

   Helemaal met jou eens yvon.. Ik vind soms de grote mond van ivannaar, maar komt meestal door ander.. Ivan is een hele harde werker en goedinzicht.. Kan bas veel van leren en de 61jarige narsist cees ook.. Ik ben trots op ivan.

   • Yvon at 23:17

    Weet je Ann Ivan vindt het erg als hij weer is uit gevallen tegen anderen,hij probeert zich altijd in tehouden,maar Cees doet het er om,die lokt de ruzies uit en gaat dan zielig zitten doen…ik heb niets gedaan!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *