Het centraal van 15 november

Het centraal van 15 november

Tijd om na de markt wat te bespreken, alle bewoners zitten bijeen tijd voor een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 15 november terug.

Opening centraal
Mark opent het centraal, hij roept tot orde aangezien iedereen op tijd naar bed wil. En wil graag de cijfers doornemen, maar voordat hij dat kan doen wordt hij onderbroken door Benjamin. Hij wil iedereen bedanken voor de inzet vandaag. Iedereen rende voor elkaar, daarom was deze markt geslaagd. Daar ben ik trots op. Dat is Utopia! Na een luid applaus voor de woorden van Benjamin presenteert Mark de cijfers. Le luifel € 1603, foto’s € 337 euro, rondleiding € 462, merchandise € 1807, Baas Beach € 796, Bar € 825 en nieuw op de kaart: oliebollen € 555,- Een totale winst van  € 7174!

Markt evaluatie
De bewoners praten vervolgens over de markt van vanmiddag. Nicole zegt dat ze vanmiddag aan verschillende standhouders had gevraagd hoe zij denken over een jaarabonnement. Vaste standhouders die altijd komen betalen dan voor een jaar, maar krijgen dan korting. Bjorn vindt het een fantastisch idee. Ook de anderen lijken positief.

Movember
Benjamin wil graag een deel van de winst afstaan aan Movember. Mark zit er ook niet als Jan met de korte snor grapt hij.

Dankwoord & einde centraal
Ivan neemt het woord, hij wil in het bijzonder Rowena en Bjorn bedanken voor de organisatie. Er komt veel bij kijken en dat hebben ze heel goed gedaan. Bjorn bedankt vervolgens Ivan. En daarmee eindigt het centraal. Maar goed ook want de bewoners zijn erg moe naar een vermoeiende dag. Lekker op tijd naar bed dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. gea at 22:15

  Opa Cees heeft teveel gedaan vandaag zegt hij, ik weet niet wat hij gedaan heeft . Ik zag hem in de poffertjeskraam en verder eigenlijk nergens, maar hij heeft last van zijn rug dus zal de chiropractor binnenkort wel weer komen. Hij kon namelijk niet de toiletten schoonmaken die vond hij schoon genoeg.

  • Klaverboer at 02:07

   Gea, wat een rare en nare reactie weer! Je zag hem in de poffertjeskraam en verder eigenlijk nergens. Dat je hem niet zag hoeft toch niet te betekenen dat hij niets deed? Misschien dat de regie opeens andere personen zag werken die normaal geen k*t uitvoeren. Zie jij Benjamin wel eens wat doen behalve achter het kakhuis, of Nicole, Gabs, Rob, Bas, Gina, Stif, Slomie? Cees had al rugklachten en misschien dat hij wel iets te veel heeft gedaan omdat anderen verzaakten? Armanda heeft zijn wc schoonmaaktaak overgenomen, en dat is een mooi gebaar. De rest zou dat niet doen, die zijn te veel bezig met hun eigen toneelspel.

   • Marja at 11:57

    helemaal mee eens Klaverboer . Een paar mensen zijn hier alleen maar bezig C eens af te branden. Of het topic nu over hem gaat of heel ergens anders over, ze hebben altijd wel wat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *