Veel aanvraag voor rondleidingen Cees

Veel aanvraag voor rondleidingen Cees

De Utopia markt is inmiddels afgelopen, maar er was wel veel aanvraag voor Cees. Echter kon Cees deze niet doen, kortom er was wel vraag maar geen aanbod. En dat zit de oudste bewoner van Utopia wel een beetje dwars. Want Ivan en Bjorn hebben besloten dat Armanda de rondleidingen voortaan geeft. Maar Cees kreeg wel veel vragen van andere gasten. Hij moest dus steeds nee verkopen. Ook zou het nog op het bord van de rondleidingen zijn naam staan. Cees besprak met Rowena zijn bevindingen en Rowena denkt dat Cees de volgende keer de rondleidingen wel weer mag doen. Ik weet van een jongen dat hij de rondleiding vandaag niet gedaan heeft omdat jij hem niet gaf voegt ze eraan toe. Dat is wel iets positiefs! Cees antwoordt maar wat doen ze ermee? Ze luisteren toch niet naar onze bezoekers. Volgens Rowena wordt het vervolgd. Wat vindt jij? Moet Cees de rondleidingen voortaan weer geven?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. maria at 18:23

  Nee zeker moet hij dat niet doen. Er zijn meer mensen die klagen over hem dan dat ze door hem rond geleid willen worden.Vooral Rowena vergeet dat cees de andere bewoners tijdens de rondleidingen erg zwart maakt en doet niets anders dan klagen en zeuren. Hij zei gisteren zelfs tegen de mensen dat het weggegooid geld was die rondleidingen er was toch niets te zien buiten. Zelfs Armanda had hij commentaar op. En zo n iemand moet het dan gaan doen? mooi niet!!

 2. Jolanda Fens at 13:21

  HET BLIJKT WEL OF IEDEREEN TEGEN KEES IS EN WAAROM EIGENLIJK.
  IK KAN 24 UUR PER DAG NAAR KEES KIJKEN.
  IK WEET DAT HET OOK AAN DE BEWONERS LIGT HOE ZE MET KEES OMGAAN.
  KEES HEEFT AL VERSCHILLENDE DINGEN WILLEN DOEN IN UTOPIA.
  MAAR KRIJGT GEWOON GEEN KANS.WORDT VOORTDUREND AFGEWEZEN.
  EN DAN ZEGGEN ZE DAT HIJ NIKS ONDERNEEMT.

 3. Ann at 20:33

  Cees liegt, net als gea zeg, er was haast geen bezoekers voor hem bij de poddertjes.. Daarvoor heeft hij weer gelogen tegen bjorn over wat hij had gezegd tegen bas.. De narsist naar huis en inderdaad kan hij thuis rondleidingen geven

 4. Yvon at 20:09

  Hij was toch ook weer tegen iedereen zijn beklacht aan het doen gea,waarom krijgt die man toch zoveel aandacht….hij verdraaid alles wat er gezegt wordt..geeft altijd de ander de schuld…en hij is ,volgens hem zelf,de man die Utopia groot kan maken.
  Bewijs het is Cees en hou is op,elke keer te zeggen ze gunnen me het niet,of allemaal dat zielige gedoe!!!

 5. gea at 19:15

  Ik zag dat Cees in de poffertjeskraam zijn beklag al deed dat hij geen rondleidingen meer mag doen, maar in die kraam trok hij ook niet veel mensen dus ik vraag me af of hij weer niet liegt. Daar is hij namelijk kampioen in , liegen en dan net doen of het niet zo is. Zoals altijd, maar misschien kan Cees als hij eruit gestemd wordt in december rondleidingen geven in zijn eigen huis,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *