De markt loopt toch nog redelijk goed!

De markt loopt toch nog redelijk goed!

Eerder schreven we al over de problemen rondom de markt. Het scheelde dan ook niet veel of deze werd afgelast. Een kraam waaide om en er is aardig wat schade opgelopen. Bjorn ging even overleggen, waarschijnlijk met de regie om te kijken wat er mogelijk was. Uiteindelijk zijn de standhouders naar binnen gegaan. Niet veel later kwamen de eerste gasten, wat minder dan gewend maar dat mag de pret niet drukken. De aantallen ondanks het weer zijn nog goed te noemen. Nu maar hopen dat het ook zo blijft… De muntverkoop loopt in ieder geval goed door, Cees heeft het er maar druk mee. Zou hij nog toiletjuffrouw gaan spelen als het rustiger wordt? Le Luifel draait ook weer op volle toeren, ondanks het slechte weer moet er natuurlijk ook gegeten worden. De nieuwe friet bak crew doet het ook aardig. Benjamin lijkt het aan te kunnen maar bij Rowena zien we toch wat stress door de drukte. Weet je wat we doen? zegt ze als ze een oplossing heeft gevonden. Ik haal Stiff en dan ga ik wel achter de bar. Dat is voor iedereen beter. De gasten lachen en Stiff verschijnt opgewekt achter de toonbank, probleem opgelost? Ook de rondleidingen zijn weer begonnen. Een flinke groep loopt met Armanda mee en zij laat alle hoeken en gaten zien van het Utopia terrein. Kortom alles lijkt weer helemaal goed te komen met de Utopia markt! Nu is het nog even afwachten of er nog winst gemaakt kan worden of niet… Let’s hope so!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *