De markt wordt nog net niet afgelast

De markt wordt nog net niet afgelast

Nog meer problemen in de tent! Bjorn heeft iets gehoord van zijn mede bewoners Bas en Rowena. Hij besluit Cees aan te spreken. En daarna ontstaat er complete chaos, de standhouders moeten naar binnen…

Bjorn spreekt hem aan in de keuken. Hij vraagt of het waar is of Cees hele dag bij de wc gaat zitten. Cees kijkt hem raar aan het geluid wordt uitgezet. Blijkbaar werd er iets gezegd wat we niet mochten horen. Enfin, Cees is niet blij hoe hij aangesproken werd. En Bjorn benadrukt dat Cees hem ook altijd aanspreekt als hij iets zegt wat niet goed valt bij Cees. Ik heb andere verhalen gehoord!  Cees zegt dat het gelul is en het niet klopt. Bjorn vindt het niet fair is, en vind het laag van de andere mensen. Dan wordt er gestookt. Ik neem mijn taken gewoon serieus benadrukt Cees. En ik heb gegrapt met een standhouder dat ik toilet juffrouw zou zijn. Moet ik nou sorry gaan zeggen voor dit? Bjorn antwoordt nee maar hij wilde het gewoon even kwijt. Daarna wordt er nog even over het weer gesproken. Standhouders klagen of ze niet naar binnen kunnen. Volgens Bjorn is het niet haalbaar, twintig kraampjes past gewoon niet. Op dat moment valt er ook nog een kraam om door de wind en is de hectiek compleet. Spullen van de standhouder zijn kapot. Ivan roept dat hij het af wil lassen en Bjorn wil het even afwachten op buienradar. Bjorn gaat even overleggen, deels kan het in de loods. Het cordwood en de fotostudio, kantoor lounge kan allemaal gebruikt worden. De bewoners moeten nu hard werken om alles op te lossen. Hopelijk kunnen ze de standhouders tevreden stellen en komen er toch nog gasten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 11:28

    Dat hadden die amateurs allemaal van te voren op internet kunnen zien. Hoop dat er geen kip komt. Maar dat zal wel niet. Gekken genoeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *