Ivan en Bjorn ontvangen post

Ivan en Bjorn ontvangen post

Een nieuwe dag is weer aangebroken en vandaag hebben weer twee bewoners geluk, post! Gabriëlle is vanmorgen naar de brievenbus geweest en vond daar stapeltjes post. Ze liep op haar gemak weer terug richting de loods. Daar aangekomen lijkt er post voor Ivan en Bjorn te zijn. Met een droevig gezicht geeft Gabriëlle de twee mannen de stapel brieven. Zeg, het is geen post van de belastingdienst. Wat geef jij saai de post weg antwoordt Ivan. Je moet er een feestje van maken! Maak er een momentje van! Ivan gaat snel zijn post openen en doet daar een leuke ontdekking, hij heeft post van oud bewoner Joey! Ohh wat vet zegt hij blij en begint snel met Nicole te lezen. Zo staat er onder andere dat Joey samen gaat wonen en Ivan deelt dat met de groep. Verder heeft hij veel foto’s gehad en lijkt zijn post positief te zijn. Bjorn trekt zich niet zo veel aan van het moment. Hij zoekt een rustig plekje op en gaat door zijn eigen brieven. Ik had een vraag gesteld aan mijn vrienden. Maar ze hebben deze keer niet geschreven. Ik had ze gevraagd of ik moet blijven in Utopia zegt hij teleurgesteld. Maar dan is het duidelijk toch, doorgaan dus concludeert Gabriëlle…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *