Het real care baby rapport is binnen!

Het real care baby rapport is binnen!

Nog meer nieuws op deze ochtend, het is haast druk te noemen in huize Utopia. Dit keer kunnen we iets melden over ex ouders Gina en Mark. Ze hebben een paar dagen voor Utopia baby Brooklyn gezorgd. En dat was een pop, een zogenaamde real care pop. Nu is de grote vraag hoe hebben Gina en Mark hun ouderlijke taken gedaan? Het rapport is binnen!

Bas vond een grote envelop in de brievenbus en Gina weet al wat het is. Ze is dan ook opgetogen als ze de brief ontvangt, maar voor hoe lang? Al snel zien we namelijk de gezichten van beide ouders betrekken… Zo zou de baby volgens gegevens mogelijk intern letsel opgelopen kunnen hebben. Wellicht is het hoofdje niet genoeg ondersteund? Ook worden de cijfers bekeken en Gina merkt op dat het tijdens het feestje was. Ook wordt het moment van interne letsel achterhaald, toen lag de baby volgens de ouders bij Gabriëlle in de armen… Echter wil zij er verder niets van weten en gaat dan ook snel weg bij de twee. De cijfers waren echter eigenlijk gemiddeld 94%, maar dat percentage daalt hard door de momenten waarop het kinderhoofdje niet goed werd ondersteund. Afgerond krijgen de twee een zes voor hun ouderlijke taken, een voldoende dus. Tegen Naomi biecht Gina haar ware gevoelens op. Alles staat erop, van Ivan en het nekje. En daar zijn we op afgerekend. Maar op zich… we mogen niet klagen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rina at 15:31

  Nou van mij krijgen ze echt geen 6 maar een 4, als je na 1 of 2 nachten huilen al een ander in moet schakelen.!!!!
  Ik heb zelf een huilbaby gehad elke nacht huilen en dat maanden achter elkaar maar zou hem voor geen geld aan een ander overgedragen willen hebben.
  De taak voor de ouders.
  Dus laten we hopen als hun relatie iets wordt wat ik betwijfel dat ze een kind krijgen dat nooit huilt. zielig voor het kind steeds naar ander. En kind hebben is vreugde en verdriet.

 2. Marja at 13:10

  Natuurlijk heeft gina het zelf goed gedaan, alleen tijdens drink festijnen aan anderen overgelaten, dus die hebben het natuurlijk verkeerd gedaan. Er staat niet eens in dat de pop overvoerd is. Dat was het enige wat ze deden

 3. CJ at 12:17

  Ze is liever aan het feesten en drinken , en slapen
  ze kan beter aan de zelf werken,en voorlopig niet
  aan kinderen beginnen,want de enige die de klos is ,is de vader van het kind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *