Onenigheid over de Utopia markt

Onenigheid over de Utopia markt

Vandaag vindt de Utopia markt weer plaats, en van mooi weer is niet echt te spreken. Daar ontstaat nogal wat onenigheid over tussen Bjorn, Rob en Ivan die gisterenavond nog overleg hadden in Le Luifel.

Gisteren was het weer ook al niet goed te noemen en Bjorn zegt tegen Ivan en Rob dat, mocht het zo blijven regenen tijdens de markt, hij morgen (vandaag dus) de loods wil opengooien voor publiek, zodat de bezoekers niet nat worden. Ivan is het hier niet mee eens, wat ga je dan tegen de standhouders zeggen? vervolgd hij. Bjorn had daar niet over nagedacht en Rob kan zich wel vinden in het idee van Bjorn. Volgens Ivan kan de loods niet open gegooid worden. De loods gaat gewoon niet open voegt hij eraan toe. Dan moeten de bezoekers maar paraplu’s meenemen. Een discussie ontstaat, Rob is klaar met het autoritaire gedrag van Ivan. En de toon waarop Ivan iets duidelijk maakt zint hem ook niet. Ivan wordt kwaad, je bent enkel actief wanneer jij daar zin in hebt. Je initieert niks zegt hij kwaad. En dat schiet bij Rob in het verkeerde keelgat. Ik hebt genoeg projecten geïnitieerd, waaronder de akker voegt hij eraan toe. De discussie gaat niet meer over de markt, meer over de frustraties onderling. Ivan is met name kwaad over de organisatie, sommige bewoners doen hun best niet. Ik ben er klaar mee! En ook het hele gedoe rondom de werkzaamheden in Le Luifel zitten hem blijkbaar niet lekker. Gina vangt een groot deel van het gesprek op. Ze reageert fel op de woorden van Ivan. Ivan wordt het zat en loopt weg. Er is hier geen leiderschap. En ik ben vooral tegen Ivan als leider zegt ze even later tegen Rob. Echter lijkt Ivan wel gelijk te hebben, de loods is momenteel niet open voor bezoekers. De standhouders vullen hun kraampjes en de bezoekers kunnen elk moment komen. Hopelijk houdt het weer de bezoekers en inkomsten niet tegen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. jane at 11:57

    Tuuuuurlijk gaat de loods open bij slecht weer en worden de mensen hartelijk ontvangen.
    Een gouden idee Bjorn. Ben blij dat er eindelijk iemand opstaat wat iwan zijn gedrag aangaat.
    Je kan hem makkelijk aan Rob. De hoogste tijd dat hij weggestemt wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *