Rob heeft slecht geslapen door baby Brooklyn

Rob heeft slecht geslapen door baby Brooklyn

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia! En die begon ook al niet zo goed want de eerste irritaties rondom de real care baby Brooklyn zijn een feit. Zo heeft Rob slecht geslapen vannacht…

Rob en Benjamin zien we vroeg op het rokersbankje zitten. En dat er iets met Rob is zie je gewoon aan zijn gezicht. Het duurt dan ook niet lang voordat hij vertelt wat er aan de hand is. Ik kon vannacht al niet in slaap komen, word ik om half zes wakker geblèrd door die pop zegt hij chagrijnig. Benjamin snapt het wel, het zijn twee werelden he, maak je je zorgen over je familie? Rob antwoordt dat hij zich kapot schaamt om naar zoiets te moeten kijken. Dat gaat toch helemaal nergens over? Rob lijkt er he-le-maal klaar mee te zijn. En Benjamin merkt op dat er nu wel wat korreltjes zout nodig zijn. Maar Rob weet het allemaal niet, ik zit even vol man zegt hij…  Zullen er nog meer irritaties ontstaan door de komst van baby Brooklun?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *