Spanningen tussen Rowena en Bjorn

Spanningen tussen Rowena en Bjorn

We blikken nog even terug op gisterenavond, Er waren namelijk spanningen tussen Rowena en Bjorn. Op een negatieve manier… De avond is niet zo gezellig geëindigd voor de twee.

Eerder maakte Rowena een grapje door in het geslachtsdeel van Bjorn te slaan, niet hard. Bjorn krom ineen van de pijn maar er kon nog wel een lachje vanaf, jij hebt zeker geen ballen was zijn reactie. Volgens Rowena moet Bjorn niet zo acteren. Ze wilde het nog wel even voordoen bij Wim maar hij bedankte vriendelijk. Rowena besluit een paar uur later met Bjorn het gesprek aan te gaan. Ze wil weten in hoeverre Bjorn  heeft geacteerd in de hoop te horen dat ze niets verkeerd heeft gedaan. Bjorn benadrukt dat hij niet geacteerd heeft. Het deed wel degelijk pijn. Ik zal het nooit meer doen antwoordt Rowena die het toch lijkt te geloven. Bjorn reageert er verder niet meer op en blijft naar zijn computerscherm kijken. Wat later besluit Rowena weer een grapje uit te halen, ze stond op zolder en gooide een balletje naar beneden. Kappen roept Bjorn die steeds kwader lijkt te worden. Lachend biedt Rowena haar excuses weer aan. Maar Bjorn lijkt er niet van gediend te zijn, weet je wat ik ooit van een wijs man heb geleerd? Je moet alleen het spijt me zeggen als je het echt meent. De sfeer blijft de rest van de avond gespannen tussen de twee. Het is je gelukt zegt Rowena op een gegeven moment tegen Bjorn. Ik voel me k*t. En vertelt dat ze van zijn acteerkunsten onzeker word. En beloofd daarna het nooit meer te doen als Bjorn ook geen grapjes meer uithaalt. Volgens Bjorn was het grapje met het balletje geacteerd maar de reactie daarna was honderd procent echt. Ook Gabriëlle is het opgevallen dat het niet goed gaat met Rowena en Bjorn. Ze spreekt haar zorgen uit tegen Bjorn en vindt dat hij het moet goedmaken. Het wordt Rowena even te veel, denkt Bjorn. Jullie moeten nog heel veel dingen samen doen, dus doe normaal. Ga het goedmaken met die mami voegt ze eraan toe… Komt het nog goed tussen de twee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Elly at 18:02

    Inderdaad Anneke…. het is zo doorzichtig als wat dit kat en muis spelletje. Je wordt er bijna misselijk van. Ik vind ze allebei misselijkmakend….die Rowena geilt op aandacht….en Bjorn…
    Die pannekoek….vindt zichzelf steeds geweldiger….gewoon eng…..dat taaltje wat hij spreekt….en de zgn stoere gedrag….hij is alles nehalve stoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *