De vrouwen leggen hun plannen voor

De vrouwen leggen hun plannen voor

Tijd om de plannen van de vrouwen voor te leggen, de vrouwen hebben het sinds kort namelijk voor het zeggen. Dit is in het centraal van vandaag besproken. De vrouwen mogen de dienst uit maken in dit nieuwe experiment. In een soort centraal wordt alles voorgedragen.

Nicole neemt het woord, wij vonden jullie idee om ons tien dagen de macht te geven fantastisch. In eerste instantie dachten we hoe kunnen we dit zo leuk mogelijk voor ons maken? Maar nee, zo zijn we natuurlijk niet. Vervolgens worden de plannen puntsgewijs vertelt:

– In deze tien dagen willen ze 2000 euro binnenhalen;
– Zaterdag organiseren ze een feest voor alleen maar vrouwen de  mannen mogen mee. Nicole verloot als er minstens honderdvijftig vrouwen zijn, de nagelstudio en een tatoeage ter waarde van honderd euro
– De vrouwen gaan een gedeelte van de opbrengst doneren aan een goed doel;
– Er komen speciale kalenders en merchandising;
-De vrouwen vieren vrouwendag;
– Er komt een verrassing op vrijdag;
– De vrouwen gaan een quiz houden met vrouwenvragen.

Donderdag is behoorlijk speciaal de mannen mogen koken en klusjes doen. De mannen moeten bovendien nieuwe vrouwen merchandise bedenken. Rowena verheldert het praatje, als ze de vragende blikken van de mannen ziet dit is geen wedstrijdje, hoor. We moeten nog steeds samenwerken. Als dat maar goed gaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *