Ivan maakt contact met AZC Crailo

Ivan maakt contact met AZC Crailo

Ivan wil zich al enige tijd inzetten voor de vluchtelingen in Nederland. Eerder probeerde hij contact te maken met het azielzoekerscentrum op hetzelfde terrein van Utopia namelijk op Crailo en dat is gelukt! Met Benjamin neemt hij het door.

Aanstaande donderdag komen er mensen praten over wat de bewoners zouden kunnen betekenen. Vooral voor Ivan betekent dit veel. Toen hij naar Nederland kwam, heeft hij zelf een tijdje in AZC Crailo gezeten, dus voor hem zit er ook een persoonlijk sentiment. Benjamin en Ivan nemen de rest van de mail door en zijn uiterst positief, vette shit en vet man horen we regelmatig voorbij komen. Ivan benadrukt dat hij heel graag wil dat Benjamin ook aansluit bij deze afspraak en dat ziet hij wel zitten. Heel graag is zijn antwoord dan ook. Er zal iemand van het Leger des Heils komen maar ook een bewoner van het centrum uit Crailo aanschuiven. Ook komt er een vluchteling die een jaar geleden naar Nederland kwam en nu het initiatief “Elk Gooisch matras komt van pas” heeft opgezet. De bewoners hopen zelf ook iets voor de vluchtelingen te kunnen betekenen Benjamin heeft wel een idee. Misschien kunnen we helpen met de dagbesteding oppert hij. Wordt vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *