Bespreking vrouwen aan de macht

Bespreking vrouwen aan de macht

De vrouwen hebben sinds het centraal de macht, zij mogen de komende tien dagen alles regelen rondom het reilen en zeilen in Utopia. Daarom roept Nicole na het centraal alle vrouwen bijeen om het een en het ander te bespreken. Er moeten er duidelijke afspraken gemaakt worden. Wat willen ze gaan doen?

Volgens Nicole is het algemene doel simpel te bepalen  meer geld verdienen dan de mannen en minder uitgaven doen. En onafhankelijk zijn voegt Gina eraan toe. Volgens Rowena moet er geen strijd gevoerd worden, de mannen zijn ook nodig. Wat wel duidelijk moet worden is dat vrouwen ook over leidinggevende kwaliteiten beschikken. Armanda vind het niet zo’n leuk idee, ze heeft liever geen leiders in Utopia. En nu worden de vrouwen in een bepaalde positie gedrukt. Ik vind het echt iets van mannen. Het is een mannelijk idee om leiders te hebben, iets van haantjesgedrag. Ik denk niet dat het nodig is voegt ze eraan toe. Ook Stefanie vindt het een slecht idee. Het is een spelletje en dit kan volgens haar niet positief eindigen. Enfin op naar het geen wat de vrouwen willen doen. Ze willen zich focussen op het verdienen van 2000 euro  door middel van een feest waar ze zelf alles voor organiseren. Ook gaan de vrouwen proberen geld op te halen voor een goed doel. Daarnaast moeten de mannen doen wat de vrouwen willen. We moeten ons niet laten kennen en geen misbruik van de mannen maken, want dat verwachten ze voegt Nicole nog toe. En daarmee sluit de korte vergadering. We zijn benieuwd hoe de mannen erop gaan reageren. Is dit wel een goed idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *