De baby van Mark en Gina is er!

De baby van Mark en Gina is er!

De baby van Mark en Gina is in Utopia gearriveerd! Gabriëlle is naar de brievenbus geweest en daar vond ze een pakketje speciaal voor Gina en Mark. En dat kan maar één ding betekenen de twee worden ouders! Gina heeft al door wat er gaande is en haalt mede ouder Mark er dan ook al snel bij. Al snel wordt er een bevalling in scene gezet en Ivan moet daarbij helpen. Gelukkig zit de bevalling er snel op en Brooklyn is rond 16:00 uur geboren! Mark neemt ondertussen alvast de gebruiksaanwijzing door, deze is in het Engels ook nog! Bjorn vindt het allemaal wel vet en de baby lijkt ook nog eens super high tech te zijn. Gina heeft zelfs een soort horloge waarmee ze in contact staat met de baby. Nou als dat maar goed gaat, zullen Gina en Mark goede ouders zijn? We gaan het de komende tijd mee maken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. johanna at 20:31

  Whahaha werkelijk waar van de pot gerukt die lui!!! Gina & Mark kunnen denk ik never nooit meer in de buitenwereld leven, hebben we hier met volwassen mensen te maken of met 2 psychotische “grote” kinderen??? En Mark…kun jij ooit in deze maatschappij werken met collega’s terwijl je niet eens een eigen mening hebt en je zooooooooo afhankelijk opstelt van een vrouw (nouja vrouw, een kinderlijk verwend meisje (hoor dat smekende stemmetje … kots kots kots) man man man schaam je en laat je een ruggegraat aanmeten, misschien dat je dan ooit als kerel wordt gezien in deze wereld!!!

 2. joke at 15:22

  stelletje kleuters word volwassen ik begrijp heel utopia niet meer wie doet er nu nog wat de meeste zijn te lui zelf gabs doet niets bijzonders als dat de ideale samenleving moet zijn dan weet ik het niet meer
  eten zuipen en sex dat is het enige bijzondere wat ik nog zie en kijk bijv. naar rob die heb ik helemaal nog niets zien doen en over de rest maar te zwijgen

 3. Wil at 19:19

  Deze twee bewoners kan je beter naar de psychiater brengen, wat een door gedraaid stel. Afschuwelijk om te zien hoe ze die pop vast houden en er tegen praten, je word er misselijk van. Als ik hun in beeld zie zap ik gelijk weg

 4. Tineke at 17:27

  Stelletje idioten, ze weten van achterlijkheid niet wat ze moeten doen. Werkelijk wat ben je dan diep gezonken.
  Laat ze aub normaal doen en de loods netjes opruimen en goed daarin samen werken daar is geen rooster voor nodig doe je ding dat is al gek genoeg.
  Je bereikt hier werkelijk niets mee behalve de lachers van heel Nederland over je heen krijger, echter ze maken zich echt belachelijk.
  Koop een nieuwe droger, en zorg dat het terrein schoon is zodat de dieren geen gevaar lopen zoals het eendje met lood vergiftiging notabene hoe heeft dat kunnen gebeuren.
  Kom terug op aarde zou ik zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *