Wordt er gesjoemeld met geld?

Wordt er gesjoemeld met geld?

Er werd vanmiddag “gezellig” gebruncht met alle bewoners, dit gebeurde buiten. Waarom het perse buiten moest weten we niet, wellicht wat aanpassingen in de loods die we niet mogen zien? Enfin dat gezellige kan beter weggelaten worden. Al snel vond er een gesprek plaats tussen Bjorn en Mark over de opbrengst van het Halloween feest. Bjorn zou beloofd hebben dat er aardig wat geld binnen zou komen maar als Mark er over begint en wijst op het feit dat de opbrengst nogal minder is barst de bom bijna. Volgens Mark is er namelijk maar een klein beetje winst gemaakt en zeker geen 900 euro. Nadat Mark Bjorn heeft aangesproken op de rekenfout vraagt Rob zich af waarom Bjorn zich zo persoonlijk voelt aangevallen. Het gaat ook om hem, want gisteren toen hij naar boven kwam zei hij dat er € 900,- was omgezet. Maar ik zei al dat klopt niet vertelt Mark. Bjorn wil alles gewoon rooskleurig doen overkomen volgens Rob. Bjorn wil natuurlijk ook gewoon dat hij met zijn feestje geen verlies heeft gedraaid en zelf dit heeft verdient gaat Mark verder. Hij neemt wel veel feestjes op zich en dat is natuurlijk ook een stressfactor voegt hij eraan toe. Hoe het nou precies zit weten we niet, maar wellicht wordt er het een en het ander duidelijker in het centraal…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ann at 20:25

  Ja, een waarom, zoals ik schreef, heeft hij dan geen geld voor een camera, waar hij “herfstfotos” mee wil gaan maken en waarom moet een ander daar dan geld voor geven. Ik zou me rot schamen!!

  • anneke at 23:31

   Of je nu 22,00 euro geeft of een nieuwe camera is wel een verschil en de camera van Naomi is ook niet van haar zeker de lens is niet van haar die heeft ze ook gekregen om foto’s te maken omdat het voor Utopia was

 2. Ann at 19:54

  Er word al zolang gesjoemeld met geld daar.. Is niets nieuws.was nog maar klein bedrag, maar 22euro, glossy weggegeven omdat een persoon dacht daar de liefde mee te kopen.. Hij dacht dat het wederzijds was, om te lachen.. En wel geld aannemen van ander om camera te kopen.. En dit gebeurd ook bij andere bewoners, wel op andere manier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *