Bewoners gaan één maand vegetarisch eten

Bewoners gaan één maand vegetarisch eten

De bewoners zijn vandaag begonnen om een maand als veganist door het leven te gaan. Ook Gabriëlle en Stefanie hebben er een gesprek over. Wat later praten de twee over de gevoelens van Stefanie.

Ik heb zo’n f*cking veel zin in vlees zegt Stefanie tegen Gabriëlle terwijl ze plaats nemen op de schommelbank. Op drie mensen na gaat de groep vegan en dan zie ik allemaal vleeswaren die ik lekker vindt voegt ze eraan toe. Dan vraagt Gabriëlle of Stefanie nog wel eens huilt. Ja, ’s avonds in bed antwoordt Stefanie. Maar Gabriëlle vraagt door, ze is benieuwd waarom Stefanie dan huilt. Stefanie zegt heel graag gelukkig te willen zijn, en heeft het idee dat ze nog nooit echt gelukkig is geweest. Een lastig onderwerp volgens Gabriëlle want wat is nu geluk? Vakantie, gezondheid of geld? Volgens Stefanie kan ze misschien geluk halen uit een echt doel bereiken. Daar vol voor gaan, het leuk vinden en het echt afmaken. Maar waar ik tegenaan loop is voor mij die ladies night. Ik voel me dan buitengesloten. Er is nooit iemand die vraagt of ik ergens aan mee wil doen voegt ze eraan toe. Maar dat heeft Stefanie zelf in de hand aldus Gabriëlle. Ze moet zelf op iemand afstappen of ze mee mag doen aan een project en niemand zal nee zeggen. Stefanie moet ook zelf iets gaan bedenken om te gaan doen aldus Gabriëlle,dan komt het goede gevoel vanzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 09:18

    zo kan ik ook praten met :als Amanda er niet was zou niemand vegatarisch gaan eten:, of misschien, als Ivan er niet was was er misschien minder ruzie, of als Mark er niet was zou hij Gina niet hebben, zo kun je nog wel even doorgaan, ze zijn er nu gewoon en daar moeten ze maar het beste van maken, ze hoeven zich niet iedere dag vol te proppen met allerlei eten, zo lijkt het erop of de meeste Utopianen hier zijn om te zuipen, te neuken of zich vol te vreten. Gek is dat toch dat je sommige mensen nooit hierover hoort, die werken gewoon.

  2. anneke at 23:27

    Waarom moet er alle dagen vlees vegetarich of gewoon vlees 1 keer per week is toch voldoende als je dat keer de bewoners doe hou je lekker wat geld over
    Zelf eet ik maar 1 keer per week vlees en 1 keer vis alleen al een lekker bekkie is al voor 2 stuks gemiddeld 8 a 9 euro laat staan als alle bewoners min Armanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *