Discussie tussen Naomi en Nicole

Discussie tussen Naomi en Nicole

Wanneer Naomi en Nicole in het kantoor aan het werk zijn belanden de twee in een discussie. Nicole wilde Naomi namelijk een stem geven in de laatste nominatieronde, ze vindt dat Naomi namelijk een bepaalde attitude heeft gekregen in Utopia. Volgens Naomi komt dat omdat er personen zijn die haar behandelen als die kleine etter en daar is ze inmiddels goed klaar mee. Volgens Nicole is het actie reactie. In het begin was Naomi niet zo. Toen ik mijn bek nog niet open durfde te trekken zeker. Als ik het aardig of normaal zeg dan luistert niemand aldus Naomi.

Je heb jezelf in de prinses positie gepraat voor de gein gaat Nicole verder. En nu word je ook zo behandeld. En dat is juist het probleem, volgens Naomi. Nu wordt dat tegen haar gebruikt.  Het boeit me geen reet wat mensen van me vinden en ik weet wie ik kan vertrouwen. Maar ik kan het niet over mijn hart krijgen dat die mensen mij naar huis sturen. Daar heb ik echt moeite mee. Gadver voegt Naomi er boos aan toe. Volgens Gabriëlle gaan de bewoners straks op de makkelijkste manier stemmen en als je dan stemmen krijgt so be it. Naomi kan het beter van dag tot dag aankijken. En je moet nu eenmaal een bepaalde attitude hebben. Had ze dat niet gehad, dan was het magazine nooit af gekomen.Naomi moet zich er niet druk over maken volgens Nicole. Je kan niet anders dan jezelf zijn besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Anja at 17:28

    Nou nou die naomi, ze gaat gelijk weer in de aanval, kan niet met kritiek om gaan, begint alles te over schreeuwen,
    Ze creeert zelf dat zgn prinsessen gedoe, alleen die houding al ,van kijk mij eens,
    Bbbbbbrrrrrrrr
    Ga maar snel naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *