Benjamin zoent met een bezoekster

Benjamin zoent met een bezoekster

Het was vrij gezellig tijdens de Halloween party, zo heeft Benjamin gezoend met een bezoekster. Maar ook Bas had een dame aan de haak geslagen die hij mee nam naar Baas Beach en de dieren. Het ging er gezellig aan toe maar de vonk lijkt nog niet overgeslagen. Zeker niet toen Bas de borsten van de vrouw aan wilde raken, in dank daarvoor ontving hij een klap… Ook zijn er nog wat bijzondere beelden, of enge beelden net hoe je het noemen wilt. Een erotisch getint filmpje, Cees zou namelijk gevraagd hebben aan Bas om erotische bewegingen te maken bovenop hem… Bekijk de rest maar in onderstaand filmpje. Enfin terug naar Benjamin, hij lijkt een betere klik te hebben. Na een gesprek in het kantoor neemt hij het meisje mee naar de slaapkamer waar hij haar verrast met een klein kusje. Niet veel later duiken de twee ook nog het bos in, achter het kakhuis werd er van alles uitgespookt. De dame is helemaal ondersteboven van Benjamin. Wie weet zien we haar nog meer in Utopia? Ook hebben we nog wat andere filmpjes bij elkaar gezocht zodat je je niet hoeft te vervelen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. gea at 21:31

  Wat een achterlijke vertoning dat filmpje van Cees met Bas, eerst die erotische bewegingen en daarna op z’n rug gaan liggen om te fietsen. Ik ga nu toch echt wel denken dat die twee nog uit de kast moeten komen, eerst nog staan zoenen met een vrouw en een klap krijgen omdat Bas zijn handen niet thuis kon houden, Cees die zogenaamd wat voelt voor een b&b gast, volgens mij allemaal voor de show.HOMO’s dat zijn het.

  • Ann at 22:07

   Yep gea, hebben we al eerder gezegd, jij, yvon. En ik… Maar goed.. Hij is zo gefrustreerd, ha zit met zijn gevoelens in de weg, vandaar.. Daarom snap ik bepaalde dingen niet, die bas ook, die zijn handen niet thuis kan houden.. Is gewoon seksuele intimidatie.. Ik begrijp dan niet dat die “overheid” niet ingrijp, want is niet de eerste keer..

 2. Ann at 11:28

  Ha dus cees verlegen?? Nee dus, hij vraagt bas, een jong ventje om erotishe bewegingen boven hem temaken.. Het zal je vader /opa maar zijn waar je het filmpje van zien… Bah

  • Ann at 11:34

   61jaar en dan zoiets vragen aan bas, sorry hoor, gewoon walgelijk, toch een homo?? Ik zal niet graag met deze man in 1ruimte willen leven.. Wie weet tot waartoe hij in staat is… Want zijn wil is wet!!!

  • Yvon at 12:12

   Ann,wij waren het toch die in en in slecht waren om zo over Cees te denken…bah bah,
   ik heb het filmpje niet gezien,weet bij voorbaat dat ik misselijk word

   • Ann at 14:33

    Ja yvon.. Maar denk dat wij een andere kijk op mensen en het leven hebben.. En door zielige mensen (die juist gehaaid zijn) heen kijken.. Levenservaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *