Ivan was kwaad op Rob en Stefanie

Ivan was kwaad op Rob en Stefanie

Nog meer nieuws van gisterenavond, dit keer een minder leuke gebeurtenis… Ivan was namelijk kwaad op Stefanie en Rob…

Want Stefanie en Rob zouden Le Luifel draaien zodat klanten ook een lekkere snack konden bestellen met een heerlijk Utopiaans frietje. Maar Ivan heeft vernomen dat sommige mensen wel een half uur moesten wachten voordat ze geholpen worden. Hij besluit verhaal te halen bij Rob. Maar Rob is niet blij met de boze houding van Ivan. Er is afgesproken dat er drie bakken patat gemaakt zou worden en dat uit te verkopen vertelt Rob.Ik had überhaupt niet open gewild, ik vind niet dat de bewoners nu de beste bedrijfskleding aan hebben voegt hij eraan toe. Stefanie die het ook hoort staat Rob bij, volgens haar is er nogal wat veranderd de afgelopen dagen. Hierdoor was het niet geheel duidelijk meer wie nou wat moest doen. Gelukkig blijft het daarbij want Rob begint te lachen. Hij legt uit dat hij op dit moment geen serieus gesprek kan voeren vanwege de Halloween outfits. En daar lijkt Ivan ook wel de humor van in te zien want hij lacht vrolijk mee. Wel bespreken ze hoe het de volgende keer beter kan. Rob gaat meer mensen inwerken zodat er meer mensen kunnen rouleren in Le Luifel. De twee concluderen dat het vandaag niet helemaal goed geregeld is. Dit is een verbeterpuntje. Gelukkig is er toch nog wat winst gemaakt, rond de zevenhonderd euro…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bardy247 at 11:14

    Ivan die boos is, is geen nieuws. Ivan die ergens rustig en beheerst op reageert. DAT is pas nieuws.
    Heel goed nieuws want dat zou inhouden dat hij na 20 maanden er een glimpje hoop is dat hij zou veranderen en zich kan aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *