Stefanie had een dipje vannacht

Stefanie had een dipje vannacht

Er is weer een hoop gebeurd na de Halloween party van gisterenavond. Zo had Stefanie een dip die ze besprak met mede bewoner Benjamin.

Buiten zitten de twee te praten, Stefanie is in tranen ze weet niet zo goed wat ze momenteel moet. En vertelt dat ze de kluts kwijt is. Benjamin vraagt wat ze nou precies bedoeld. Gewoon met mezelf antwoordt Stefanie. Ik vind het gewoon bijzonder dat mensen van buitenaf zeggen dat ik het zo goed doe en zo leuk in de groep zit. Maar ik heb het idee idee dat ik geen f*ck uitvoer hier. Ik ben heel blij dat het doorgaat. Ik begin steeds meer te denken wie zijn je vrienden hier? In het begin had ik veel met Gabs, maar die is nu veel met Naomi. Nicole is veel met Ivan, Gina is met Mark en met die andere dames heb ik niets. Dan heb ik gezellig met de jongens. Maar als je dan meidenavond hebt, dat is gewoon niets voor mij. Dan ben ik weer het meisje wat altijd bij de jongens zit, ik kan er heel verdrietig om worden. Benjamin vraagt door, en is benieuwd wat haar doel was toen ze Utopia in kwam. Mijzelf antwoordt Stefanie huilend. Maar je hebt jezelf toch gevonden vraagt Benjamin zich af. Hij oppert dat Stefanie meer van zichzelf moet gaan houden.Volgens Stefanie is het niet zo gemakkelijk. En vertelt dat ze altijd goed een masker kan ophouden, maar ’s avonds als ik in bed ligt, dan heb ik er veel moeite mee. En ook met Rob is het altijd hetzelfde liedje, iedereen bemoeit zich ermee, terwijl ik en Rob precies weten wat de situatie is. Volgens Benjamin kun je daar niets aan veranderen, het is de situatie waar ze in zit en dat gebeurt gewoon. Je bent sterker dan je denkt, dat moet je beseffen voegt Benjamin eraan toe. Met die woorden sluiten de twee het gesprek af. Hopelijk komt Stefanie er bovenop! Hieronder kun je deze gebeurtenis nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *