Halloween party in Utopia

Halloween party in Utopia

Het is alweer enige tijd geleden dat we je voorzien hebben van Utopia nieuws, dus hier weer een update! Halloween is het vandaag en dus ook in Utopia! Daar is een gezellige Halloween party aan de gang. De gasten zijn allemaal verkleed en de bewoners natuurlijk ook. In drie shifts kwamen de bezoekers binnen. Ze worden onderweg naar de loods nog bang gemaakt door de bewoners die ene poging doen hun gasten te laten schrikken. Als iedereen binnen is neemt Bjorn het woord, hij heet iedereen van harte welkom. Er is vanavond een DJ die plaatjes komt draaien en daar vraagt Bjorn een applausje voor. Maar Bjorn heeft nog meer te melden, de bezoeker die het engst eruit ziet zal een prijsje ontvangen! Daarna volgt er spookachtige muziek en barst het feestje los. Het is redelijk druk in Utopia dus we hopen dat we later positief nieuws kunnen brengen dat het feest winstgevend is geweest. Happy Halloween!

De voorbereidingen kun je in onderstaande video terug kijken, mochten er filmpjes komen van het feestje zelf vindt je die uiteraard terug op Utopiatvshow.nl!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Yvon at 12:55

    Nou het filmpje,van opa Cees is eraf gehaald. Jammer kan niet iedereen zien wat voor man onze opa eigenlijk is…Utopia heeft Ann haar berichtje gekopieerd..en dat is het dan onsportief hoor!!!!!

  2. Utopia at 11:14

    Ja en cees dan?? Cees verlegen?? Sorry hoor hij vraagt bas of hij erotishe bewegingen boven hem maakt.. En dat verlegen.. Voor een 61jarige die dat vraagtaan jong ventje?? Bah wat een…..

  3. gea at 22:45

    Nou nou ,wat ziet Armanda er eng uit in haar tijgervelletje. Ze moest even aandacht vragen om geen bont te dragen, wat heeft dat met halloween te maken, ze weet zeker niet dat de holbewoners ook zo’n velletje droegen maar zich wel te goed deden aan hetgeen er onder dat velletje leefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *