Cees heeft het oog op een B&B gast

Cees heeft het oog op een B&B gast

Je leest het goed, Cees lijkt een B&B gast leuk te vinden! Maar wat hij ermee aan moet weet de oudste bewoner van Utopia niet echt.

Hij besprak het gisterenavond al met Rowena. De twee spraken elkaar in de woonkamer, Cees vertelt dat de B&B gast er al voor de derde of vierde keer is. Dat is toch leuk antwoordt Rowena. Ze was ook speciaal naar de Utopia markt gekomen gaat Cees verder, ze moest op de foto. Dat is toch cool antwoordt Rowena. Een leuke vrouw geeft Cees toe. Ohhh antwoordt Rowena, dat moet je niet tegen mij zeggen, je moet er iets mee doen! Ik ben een beetje verlegen geeft Cees toe en trekt zich terug in zijn slaapkamer. Daar zien we hem zijn kapsel goed doen. Rowena fluistert ondertussen wat mede bewoners in wat er aan de hand is. Er ontstaat een hoop gelach, Naomi lijkt het niet te geloven. Als Cees klaar is spoort Rowena hem aan om gezellig naast de B&B gast te zitten. Maar het lukt hem uiteindelijk toch niet, hij lijkt te bang.

Deze morgen lijken de vlinders er nog steeds te zijn. We zagen Cees al zijn moed bij elkaar rapen om contact met de vrouw te zoeken. Uiteindelijk is het hem gelukt. Cees heeft de dame in kwestie een Glossy gegeven en ontving daar drie kussen voor. En natuurlijk een blije dame! Ook aan de dochter van de vrouw deelt Cees mede dat de twee een cadeautje hebben gehad. En daar lijkt het bij te blijven… Wellicht krijgt het nog een vervolg?

B&B gast waar Cees een oogje op heeft

Blonde dame is de B&B gast waar Cees een oogje op heeft

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 12:49

  Even kijken of dit wel door de censuur komt:
  Commotie om niets weer hier.
  Was algemene opmerking:”wie zijn wij om een ander liefde en geluk te misgunnen”
  Niet elke reactie op je zelf betrekken.
  Na dit incident denk ik dat Anneke gelijk heeft.

  Hmm, het niet geplaatste klonk toch beter!

 2. Yvon at 23:49

  Er is geen spraken van onmens en of misgunnen geweest ,totdat Hannah en Anneke er mee kwamen,het zegt meer over hun lijkt mij zo!!!!
  Dames lees het eens goed en val ons niet steeds aan..Cees kiest ervoor om kritiek te krijgen,anders was hij niet in Utopia gegaan…dus..

 3. gea at 19:40

  Het had zijn dochter wel kunnen zijn , wie zegt dat zij hem leuk vind, ze bedankt hem alleen voor de glossy spaart haar €22 uit. Dat heb ik er niet voor over.

 4. Ann at 17:01

  Ja inderdaad, wie gaat die glossy van 22euro betalen?? Hij laat andere wel mee betalen aan een camera omdat hij herfst foto s wil maken, maar die geeft hij zo weg.. Raar

 5. Mjo at 17:01

  Ik ben absoluut geen onmens en misgun niemand iets, beste Hannah en anneke, laat dat vooral duidelijk zijn.
  Sterker nog, ik zal de laatste zijn die Cees iets misgunt, maar met Cees samenleven lijkt mij toch echt niet gemakkelijk. We moeten wel realistisch blijven, hij is niets voor niets al drie keer getrouwd geweest.
  1 vraagje: willen jullie met Cees samenleven???

  Dus beste Hannah en anneke, het niet mooier maken dan de werkelijkheid is.

  • Hannah at 12:56

   Niet elke reactie die hier geplaatst wordt, gaat over jullie, beste Mjo. Bij het schrijven van mijn reactie, geen seconde aan jullie gedacht! Dus ik snap de commotie niet hoor.

  • anneke at 00:05

   Mjo ik zeg niet dat je een onmens bent
   Maar waarom elke keer met Cees zal ik niet kunnen leven ieder zijn eigen leven maar waarom elke keer dat over dat hij homo is en wie weet is hij thuis anders ,maar waar ik me zo kwaad over maak de drie dames die hier elke keer schrijven (als ze een man hebben) die kan ook wel eens tegen zijn vrouw klagen in ieder huis is wel eens wat
   En waarom moet het aan Cees leggen dat zijn huwelijk niet goed liep het kan ook aan de vrouw gelegen hebben
   Laten we nu het gewoon over het leven in Utopia hebben en niet over wat er thuis bij hem gebeurt is met zijn vrouwen al waren het er nog meer geweest je hebt er twee voor nodig

 6. MariaBora at 13:22

  als Cees zo,n vervelend mannetje is wat sommige zeggen dan zou z,n ex vrouw toch niet op bezoek komen, ze gingen zo te zien nog goed met elkaar om, en waarom zou hij geen nieuw geluk moggen hebben, hij is net 60 en dat is tegenwoordig de leeftijd waarop je aan je 2e jeugd begint, hoe Gina met Mark omgaat, dat is pas afschuwelijk, maar Mark vind het allemaal geweldig, iedereen heeft wel iets wat de ander niet leuk vind.

 7. Ann at 13:09

  Wat een zielig persoon die cees, met zijn 61jaar,dat aan rowena te gaan zeggen en dan nog zeggen, ik ben verlegen..
  Trouwens die vrouw als ze daar aan begin, die gaat nog afzien..

  • Yvon at 14:12

   Verlegen lijkt mij ook een beetje gek als je al 3 keer getrouwd bent…dan ben je toch door de wol geverfd.
   Ann ze begrijpen je weer eens niet!!!!maakt niet uit meid,ik begrijp het wel…maar dat hebben wij al eens geopperd het is een slecht acteur.
   Cees ga ervoor op naar je vierde huwelijk

 8. Leilei at 11:56

  Ik hoop echt voor Cees dat hij vind wat hij echt zoekt en dat is volgens mij de waardering en misschien helpt dit hem bij het loslaten van de anderen zodat Cees niet alleen bezig is net het zoeken naar kritiekpunten bij de ander ik zou zeggen ga er voor Cees

 9. Hannah at 11:47

  Alleen een onmens of monster misgunt een ander het gevoel van liefde en geluk.
  Fijn voor Cees, ik zou zeggen ga er voor en kijk hoe het loopt!

  • anneke at 13:24

   Net wat je schrijft een onmens en een monster misgunt hem weer eens wat ,als hij al met iemand praat wordt er al gezegd wat een viezerik ,als die vrouw hem dankbaar is voor een glossy is dat leuk.
   Ik hoor er al een paar zegen wie betaald dat .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *