Benjamin, Nicole en Wim over de Utopiaan van het jaar

Benjamin, Nicole en Wim over de Utopiaan van het jaar

En nog meer nieuws over gisteren! Wim, Nicole en Benjamin hebben gisterenavond namelijk een gesprek gehad over de Utopiaan van het jaar. Welke bewoner maakt volgens het drietal de meeste kans?

Op de vide wordt het allemaal besproken. Wim denkt dat Ivan een van de grootste kanshebbers is op de titel. Nicole denkt ook dat Ivan gaat winnen. Ik vind ook dat hij het absoluut verdient voegt ze eraan toe. Ook Benjamin lijkt het met haar te kunnen vinden. Dat zou ik ook echt volkomen terecht vinden. Maar zeker van haar zaak lijkt Nicole nog niet, ik zou het heel kut vinden als Bas wint. Ik vind dat hij niks toegevoegd heeft. Dat zou ik echt een zure appel vinden voegt ze eraan toe. Wim en Benjamin denken dat er toch nog een andere kanshebber is zoals Gabriëlle of Mark. Maar zeker zijn ze niet, het ligt er natuurlijk ook maar net aan hoe de groep stemt en hoe de mensen thuis stemmen. Wim is ook wel benieuwd hoe de groep zal gaan stemmen. Ga je voor Mark, die het graag wil of ga je voor iemand die het echt verdient of ga je gewoon onzin stemmen? Nicole houdt het erop dat ze denkt dat er gestemd gaat worden op iemand die het echt verdient. Een spannende periode breekt aan, maar wie maakt er volgens jullie de meeste kans op de titel van de Utopiaan van het jaar 2015?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 18:15

  Bas voegt het allermeest toe aan de groep namelijk humor.
  Het is een aardige gast en komt altijd op voor de zwakkere, echt top!
  Van mij mag Bas dan ook Utopiaan 2015 worden.

  Als Ivan het maar zeker niet wordt, dat zou betekenen dat die grote bek van hem gewaardeerd wordt.
  En stiekeme Mark hoeft het van mij ook niet te worden.

 2. anneke at 13:39

  Ik gun het Ivan omdat hij heel wat gedaan heeft binnen Utopia hij heeft veel gebouwd samen met Wilco, alleen jammer dat hij z’n grote mond heeft en hij zo wisselende stemming heeft zo kan hij met Cees over weg zo zegt iemand wat tegen Ivan over Cees en zo is Cees weer uit de gratie bij Ivan.
  Mark hoeft van mij niet te winnen die heeft samen met Bas geld achter gehouden zo genaamd voor het beste van Utopia. En dat blijft mij bij ik hou daar niet van het is achterbaks
  Gabriella is een hele leuke meid je kan erg om haar lachen alleen ik vind haar een beetje een bazig type.
  En voor de rest de andere bewoners zijn mee lopers , Gina is een profiteur op de kosten van Mark dingen willen krijgen.

 3. Wil at 13:21

  Ik ga voor Bas, gewoon een leuke vent die het met de meeste goed kan vinden en sociaal naar de ‘ zwakkere’, Hij brengt een vrolijke noot, en dat is daar hard nodig
  Ivan kan wel veel doen maar die vreselijke en onuitstaanbare uitlatingen naar
  medebewoners ben ik allang klaar met de KING

 4. ah at 13:15

  Ivan als eerste en Gabriëlle als goede tweede. Bas zit alleen maar voor zichzelf in Utopia. En Mark verdient het in mijn ogen het ook niet. PS; bij de laatste nominatieronde Mark wegsturen. Hij heeft ook Rienk, Patrick en Gaby weggestuurd. Allemaal mensen die geen positieve bijdrage leveren aan de UtopiaBV.

 5. Toet at 12:52

  Absoluut voor Bas.Gevoel voor humor .Heel lief karakter.En wat me ontroerd zijn liefde voor de dieren.Verder is hij heel prettig om naar te kijken.Je bent een topper.

 6. caroll at 12:29

  Bas is een leuke jongen,mag hem wel. Maar voegt inderdaad niet echt veel toe aan de groep.. Zondert zich m.i. ook teveel af van de groep. Vindt hem wel erg goed en lief voor de dieren.
  Ivan is voor mij, ondanks zijn uitbarstingen, de Utopian van het jaar. Werkt altijd hard en bij alles wat hij doet, doet hij voor Utopia.. .
  Mark vindt ik een gluiperig mannetje vertrouw hem voor geen meter.Volgens mij sjoemelt hij ook met de financiën. Een neutraal iemand zou de financiën eens moeten controleren.

 7. Leilei at 11:31

  Ik ben fan van Ivan maar helaas wil hij nog wel eens uit de bocht vliegen en dat zal hem de titel wel kosten en als Ivan het niet wordt ga ik voor Gabs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *