Bas heeft iets gekocht voor Halloween

Bas heeft iets gekocht voor Halloween

Halloween is vandaag! Maar gisterenavond waren er ook wat voorbereidingen. Ook zal er vandaag een Halloween party plaats vinden. Enfin, we gaan even naar Bas. Hij heeft namelijk wat gekocht voor Halloween. Het moest alleen nog even in elkaar gezet worden maar dat verliep niet zo.

Bas heeft namelijk een stem vervormer gekocht om zijn mede bewoners eens flink te laten schrikken. Maar wanneer hij het pakketje krijgt blijkt het toch moeilijker dan gedacht om de vervormer in elkaar te zetten. Eerst schakelt Bas de hulp van Armanda in, maar zij blijkt ook niet zo technisch en dus wordt de hulp van Wim ingeroepen. Armanda en Bas grappen erop los terwijl Wim bezig is. Bas wil wel op bed gaan liggen en Stefanie laten schrikken. Armanda wil dan de vide afsluiten, zodat iedereen in het duister tast. Ideeën genoeg, maar het in elkaar zetten van de vervormer verloopt niet zo voorspoedig. Zal het op tijd af zijn voor Halloween? Anders heeft Bas nog wel een oplossing, anders trap ik je wel keihard in je ballen. Dat is ook een soort van spraak vervormer. Wellicht ervaren we vandaag wat de bewoners nog meer in petto hebben, vorig jaar kwamen er zombies… Wat zal het dit jaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 19:36

    Ik dacht dat Bas blut was, hij moest vorige week nog bietsen om de voliere af te maken omdat hij geen geld had? En nu weer een stemvervormer, wat heb je eraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *