Nicole en Gabriëlle over Utopia 2016

Nicole en Gabriëlle over Utopia 2016

We gaan nog even terug naar gisterenavond, toen hebben Nicole en Gabriëlle een gesprek gehad over de toekomst. Past Utopia 2016 daar wel bij?

De dames bespraken het op de vide, Nicole geeft aan dat ze bang is dat er op den duur

te weinig nieuwe kansen kan creëren in Utopia:  Als je hier geen uitdaging meer hebt, dan is de buitenwereld wel weer een uitdaging voegt ze eraan toe. De twee lachen en denken dat het misschien ook aan de donkere maanden ligt er daar even doorheen moeten. De twee hebben wel het idee dat er veel leuke dingen op de planning staan. Dat is een reden om langer te blijven. Nicole ziet enorm op tegen de keuze die ze moet gaan maken, ik weet niet of ik het wel kan. Ik heb gezegd tegen mijn familie dat ik op 11 januari naar huis kom, maar ik weet niet of ik het kan.Beide lijken het moeilijk te vinden om om Utopia achter zich te laten. Ze hebben soms zware tijden, maar het is vooral heel erg leuk. Nicole zit natuurlijk ook nog met de liefde. Zij wil samen met Ivan de poort uit, maar dat betekent dat de andere mensen die van mij houden langer op mij moeten wachten.

Wat later zagen we ook nog Gina in gesprek met Stefanie, ze hadden het over Mark. Want Mark lijkt ook een beetje te twijfelen. Gina wil dat Mark zijn eigen keus maakt los van haar. Stel we proberen het hierbuiten en na een half jaar is het niet wat je ervan had verwacht. We zijn totaal verschillend bij wijze van. Dan moet je niet hebben gedacht, shit was ik toen maar gebleven. Het moet helemaal uit je hart komen volgens Gina…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 13:07

    Denkt Nicole nu echt dat het wat wordt met Ivan buiten utopia, ik geloof er niet in. Ik geloof niet dat ze zijn dominante gedrag buiten de poort ook accepteert en anders grijpt haar familie wel in hoop ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *