Barstende ruzie tussen Cees en Bjorn

Barstende ruzie tussen Cees en Bjorn

De bom is weer gebarsten in Utopia, Cees en Bjorn hebben namelijk een felle ruzie gehad. Het begon allemaal in de woonkamer van de loods…

Cees stond wat te trommelen op de salontafel en Bjorn is er helemaal klaar mee. Ik vraag jou alleen iets! Vervolgens ga jij naar die kamer toe en begin je over iets wat ik net hier tegen jou gezegd heb! Alsjeblieft Cees, hou op daarmee, kappen! Cees ziet het kwaad niet en snapt niet waarom Bjorn zo moet reageren. Het was maar een grapje voegt hij eraan toe. Wat een kindje, hij krijgt zijn zin niet en begint op de grond te stampen. Rowena die het allemaal mee maakt probeert de boel te bedaren. Tegen Bjorn zegt ze dat hij zich niet zo druk moet maken maar Bjorn denkt daar toch anders over. Ik ben er gewoon klaar mee, het is heel simpel. Het is te triest voor woorden zijn zijn woorden dan ook. Hij hoopt alleen dat het een keer aankomt bij Cees en dat hij zich eindelijk aanpast. Vervolgens richt Rowena zich op Cees, het moet van twee kanten komen dus ook via hem. Volgens Cees wijst Bjorn heel de tijd. Hij begint half naast zijn schoenen te lopen, hij denkt dat hij zich alles kan permitteren hier. En de manier hoe hij tegen mij praat is een bloody shame. Hij zet bekken op alsof ik zo’n ventje ben en dat flikt hij mij constant. Rowena antwoordt dat er iets goed mis is tussen de twee en dat Cees zelf ook ventileert met andere mensen. Cees ontkent dat, vrijheid van meningsuiting is niet van toepassing in Utopia voegt hij eraan toe. Rowena is er klaar mee na die opmerking, de heren mogen het lekker zelf uitzoeken. Volgens Rowena zit er iets goed mis tussen de twee en Cees ventileert zelf ook veel bij andere mensen. Maar dat is niet zo volgens de manager. De vrijheid van meningsuiting is niet van toepassing in Utopia. Dan is het genoeg voor Rowena, ze wil er niets meer mee te maken en de twee mogen het uitzoeken.Wanneer Cees dan weer naar de woonkamer loopt is het direct weer raak tussen hem en Bjorn. Er ontstaat weer een ruzie met flink wat bekvechten. Eigenlijk komt het weer precies op hetzelfde neer. Bjorn vroeg of Cees op kon houden met trommelen omdat hij de krant aan het lezen was…. Hopelijk barst niet voor de tweede keer de bom!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 18:48

  Bjorn begint het behoorlijk in zijn bol te krijgen er mag geen geluid meer gemaakt worden in zijn buurt, komt het even goed uit dat het net Cees is wat als het een ander was geweest.
  Mag Cees een grote zeur zijn maar hij kan al een tijdtje niets goed doen bij Bjorn .
  Rowena probeert elk keer het goed bedoeld te helpen maar ze zijn alle twee een stelletje dwarse mannen, en zullen dan ook geen Utopiaan worden.
  En als Bjorn Cees zo verveelend vindt waarom geen 3 stemmen gegeven
  Ik zal Cees adviseren een drumstel te kopen hun mogen zangles en dj worden laat hij ook wat om handen hebben , hoeven ze niet te zeuren dat hij niks doet.

 2. joke at 18:30

  groot bek die bjorn heeft alleen een grote bek tegen de mensen die die aankan maar als ivan hem aanspreekt is die mak hij moet naar huis de betweter weg met die pannekoek zoals die zelf altijd zegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *