Naomi bedenkt haar eigen campagne

Naomi bedenkt haar eigen campagne

We blikken nog even terug op gisterenavond, want naast gepraat over de ruzie tussen Cees en Bjorn valt er ook nog iets leukers te melden. Naomi heeft bijvoorbeeld een eigen campagne bedacht voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Steeds meer bewoners zijn met deze verkiezing bezig en naast Mark met zijn promotie posters heeft Naomi ook een leuk idee om stemmen te werven. Naomi heeft namelijk besloten het groots aan te pakken, ze pakt de telefoon en gaat buiten gehoorafstand van andere bewoners staan. Daar belt ze met een verhuurmaatschappij. Niet zo maar een, een van helikopters! Wat is nou precies het plan? Naomi wil flyers boven Utopia uit de helikopter laten strooien. Op die manier wil ze zich kenbaar maken dat zij de Utopiaan van het jaar moet zijn. Een leuke actie toch? En ze betaald het voor zover wij weten uit haar eigen potje. Zal deze actie haar helpen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Klaverboer at 14:08

    Dit gaat haar stemmen kosten. Ivan wordt laaiend als het hele terrein ermee bezaaid ligt. Lijkt me ook niet goed voor de beesten zo’n helicopter vlak boven het terrein.

  2. Hyl at 11:11

    Wat een idioot idee, denkt ze nou echt te kunnen winnen? Met haar capsones????
    Ik gun het er een paar maar daar zit naomi niet bij, ga met jou prinsessen gedrag utopia maar uit
    Heeft ze zoveel geld voor zo n vliegtuig???? Belachelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *