Bas en Ivan willen een bordspel uitgeven

Bas en Ivan willen een bordspel uitgeven

Gisteren was het eerste kerstdag, iedereen deed op zijn gemakje. Zo ook Ivan en Bas ze zaten achter hun computer. De heren hebben namelijk een idee, ze willen een Utopia monopoly spel ontwikkelen of een eigen kwartetspel zo voegt Ivan eraan toe. Bas denkt er anders over, volgens hem moet het een bordspel worden. Vervolgens worden er verschillende dingen geopperd maar monopoly lijkt het beste plan. Daarna besloot het tweetal even te gaan sporten om toch nog actief te zijn op luie eerste kerstdag. Oud bewoner Giorgio had ook al een spel bedacht en uitgegeven is dit een mooie aanvulling op de merchandise? Wordt vast en zeker vervolgd, hopelijk maken de heren er een succesvol idee van.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:46

    Je kan niet zomaar een spel uit geven ,je zal toestemming moeten hebben volgens mij als je een lijkende spel wat op de markt al is.
    En is dat idee al niet eens geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *