Gabriëlle en Victoria over Utopiaan van het jaar

Gabriëlle en Victoria over Utopiaan van het jaar

We blikken nog even terug naar gisteren, want ook wij zaten lekker achter het gourmetstel. We moeten dus een paar dingetjes inhalen. Na de kerst zijn we er weer zoals je van ons gewend bent. Gisterenavond hadden Gabriëlle en Victoria een gesprek over de Utopiaan van het jaar.

Gabriëlle is benieuwd of Victoria al weet op wie ze gaat stemmen tijdens deze verkiezing. Victoria vertelt dat ze het al wel een beetje wist voordat ze in Utopia kwam. En dat gevoel dat ze had is alleen maar meer bevestigd. Ik weet dus op wie ik ga stemmen voegt ze eraan toe. Mag ik vragen wat voor jou belangrijk is? Omdat je zegt dat je al weet op wie je gaat? vraagt Gabriëlle door. Victoria vertelt dat ze persoonlijke groei heel belangrijk vind. Verder moet iemand zich  bewust zijn van zichzelf binnen een groep, zodat je ook weer kan groeien als iemand je ergens op aanspreekt. Op het moment dat je laat zien dat je daartoe bereidt bent, dan vind ik je een hele grote persoonlijkheid gaat ze verder. Maar een persoonlijkheid is voor mij het allerbelangrijkste. En dan begint Gabriëlle over haar verblijf, vindt je het hier nog wel leuk? Ja heel erg antwoordt Victoria vervolgens. Het je geen reality slap gehad? Zo’n moment dat je beseft ik zit er echt in’? vraagt Gabriëlle door. De nieuwe bewoner antwoordt dat ze daar nog geen last van heeft gehad. Ik geniet vooral nog gewoon van de saamhorigheid en hoe vrij iedereen eigenlijk is. Ik voel me erg thuis sluit ze het gesprek af. Op wie zal Victoria stemmen, hebben jullie een idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *