Kerst in Utopia

Kerst in Utopia

Ook in Utopia is het kerst! En ondanks dat de redactie ook kerst viert zullen we (wel wat minder dan dat jullie gewend zijn) Utopia nieuws plaatsen. De bewoners hebben ook gezamelijk genoten van een kerstontbijt. Compleet met cadeautjes natuurlijk! Maar eerst werd er druk voorbereid in de keuken, verschillende lekkernijen werden gemaakt om lekker op te peuzelen. En als alles uiteindelijk klaar is gaat iedereen op de bank zitten. Cees neemt het woord en wil graag een moment stil staan bij de kerstgedachte. En vindt het ook bijzonder om kerst in Utopia te vieren. Vervolgens lijkt het hem wel iets om een minuut stilte te houden. Om te bidden of stil te staan bij naasten en leuke gebeurtenissen. Vervolgens nemen andere bewoners ook nog het woord om wat te zeggen. Zo draagt Benjamin een gedicht voor, en wordt het avondprogramma doorgenomen. Er zal namelijk muziek zijn om de sfeer nog gezelliger te maken! Als iedereen zijn zegje gedaan heeft is het tijd om aan te vallen en te genieten van het eten. Na het ontbijt, komt het moment waar iedereen altijd naar uitkijkt cadeautjes! Een voor een worden de cadeaus uitgepakt en iedereen kan het kleine gebaar zichtbaar waarderen. Na al het vele eten doen de bewoners het rustig aan. En dat gaan wij ook weer even doen, later zullen we weer wat Utopia nieuws plaatsen. Namens Utopiatvshow.nl een fijne kerst toegewenst!

 
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *