Cees wederom slecht geslapen

Cees wederom slecht geslapen

Cees heeft vannacht slecht geslapen, het pokeravondje ging er gezellig aan toe maar duurde ook tot de kleine uurtjes. En gezelligheid zorgt ook voor wat lawaai, lawaai wat Cees ook wakker hield. Cees heeft dus een korte nacht gehad…

En daarom besloot Cees al vroeg aan de afwas te beginnen. Benjamin die uiteindelijk op opgestaan is vraagt hoe het met hem is. Cees antwoordt sarcastisch fantastisch, heerlijk nachtje gehad. Rob en Victoria gingen vannacht als laatste erin. En Victoria heeft nu gehoord dat Cees lang wakker gehouden is. Ze besluit een soort van excuses aan te bieden.  Ik vind het vervelend dat je je zo rot voelt door afgelopen nacht. Volgens Victoria is het niet de bedoeling geweest om Cees ’s nachts wakker te houden. Cees antwoordt dat het te vaak voorkomt. Soms wel vier keer in de week en dat irriteert mij. Maar als ik daar dan wat van zeg dan reageren mensen altijd dat ik niet zoveel moet zeuren. Ik vind het geen zeuren antwoordt Victoria. Ik snap het en daarom kom ik naar je toe, ik wil gewoon dat je lekker in je vel zit voegt ze eraan toe. Dat is lief van je  sluit Cees het gesprek af. Hopelijk wordt het vandaag nog gezelliger. Het is immers kerst!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. maria at 14:17

  Cees wist waar hij aan begon.Hij had veel live streams gezien.Dus hij wist hoe het daar is/was. Trouwens het is daar geen hotel of vakantieoord(al lijkt dat er veel op).Alles geluid dicht te maken? Hoe dan?Zo blijf je aan de gang en je gaat steeds verder.Je kunt van jongere mensen dan cees niet verwachten dat ze voor 11 of 12 uur in bed liggen en stil moeten zijn. Kun je bij kleine kinderen doen.Zoals vele anderen daar, moet cees zich ook leren aanpassen. Het zou ook een goede tip voor hem zijn om niet teveel koffie te drinken (ook s avonds)Want dat doet hij nogal veel.Dus als cees het niet meer volhoud of zich steeds blijft ergeren…Kan hij beter naar huis gaan.

 2. anneke at 11:54

  Ik kan Cees heel goed begrijpen, waarom zo laat naar bed het lijkt mij dat je dat thuis ook niet doet.
  Of je moet geen werk hebben dat je zo kan leven wat je wilt en er ook nog laat eruit kan komen
  En nu met kerst lekker met z’n alle lekker een kerst ontbijtje ,of zit dat er niet in.
  Het wordt toch eens tijdt dat er een gebouw wordt gemaakt waar ze eens lekker kunnen kaarten of weet ik veel wat er gedaan wordt ,en dat er mensen zijn die slapen willen lekker slapen kunnen .
  Is dat iets niet voor volgend jaar,alles geluids dicht te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *