Bas moet buiten slapen

Bas moet buiten slapen

Bas en Ramona sloten gisteren een weddenschap tijdens een potje darten. Wie er zou verliezen moet vandaag en de komende drie dagen doen wat de ander zegt. Als Ramona verliest moet ze drie dagen campagne voeren voor Bas, maar als Bas verliest, moet hij drie dagen buiten slapen. En wie heeft er verloren?

Juist, Bas heeft dik verloren en zal nu dus buiten moeten slapen. Maar Bas heeft al snel een oplossing gevonden, want er is niet precies afgesproken buiten, maar buiten de loods. Het kan dus gewoon in het cordwood of fotosudio. Dat is namelijk ook buiten… Ramona vindt buiten slapen wel iets hebben zo net met kerst. Met kerstavond in een stal, ik vind het wel ouderwets voegt ze eraan toe. Bas lacht, het is echt het ultieme kerstgevoel, in een kribbe slapen grapt hij. Ramona en Naomi moeten erg lachen alleen al bij het idee. Maar Bas wil het idee eigenlijk wel uitvoeren, hij zegt dat hij bij Wim gaat vragen of hij een kribbe wil maken. Maar of die kribbe ook in de stal komt te staan weet Bas nog niet. Er lopen volgens de dierenvriend aardig wat muizen. Bas spreekt er vervolgens met meerdere bewoners over. Zo ook met Rob en zij zijn van mening dat de kas wel een goed plan is. Daar is het lekker warm, echter lopen daar ook veel muizen maar echt buiten is te koud besluiten de twee. Rob adviseert gewoon in de fotostudio te slapen. Dan kun je ook nog af en toe je nummertje oefenen voegt hij eraan toe. Bas moet er wel om lachen en vindt het nog niet eens een heel gek idee. Niet veel later loopt hij dan ook met zijn matras en slaapspullen naar de fotostudio, zijn nieuwe slaapkamer. Wat zou Naomi ervan vinden? En houdt Bas het er drie dagen vol?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *