Hoe ervaart Benjamin zijn persoonlijke groei?

Hoe ervaart Benjamin zijn persoonlijke groei?

Nadat Gabriëlle weer een beetje bijgekomen is van haar intense verdriet omdat haar moeder afstand genomen heeft bespreekt ze met Benjamin andere zaken. Zoals persoonlijke groei en de Utopiaan van het jaar verkiezing.

De twee liggen nog altijd op bed en Benjamin begint over persoonlijke groei. Voel jij deze vraagt hij. Ik wel, ik ben beter geworden in luisteren. Ook naar wat er niet gezegd wordt. En ik denk dat jij hierbinnen heel veel betekend voor ons en dat je heel veel goede dingen doet. Zelf voel ik me wel gewaardeerd in Utopia. Gabriëlle antwoordt dat ook het belangrijkste is. Soms twijfel ik ook wel of ik het goed doe voegt ze eraan toe. Maar Benjamin denkt dat zijn persoonlijke groei wel beter kan. Ik haal er nog niet het maximale uit. Ik denk dat ik het nog veel beter kan, grotere dingen meer betekenen voor de mensen buiten… Niet veel later komt de Utopiaan van het jaar verkiezing kort te sprake. Benjamin vertelt dat hij het moeilijk vindt. En Gabriëlle weet haar stemmen voor één persoon zeker, de rest van de stemmen gaat ze verdelen maar ze weet nog niet aan wie. Benjamin antwoordt kort maar krachtig dat hij vol gaat op één persoon dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *