Gaan Bas en Ramona samen slapen?!

Gaan Bas en Ramona samen slapen?!

Bas heeft zoals we al schreven een weddenschap verloren, en daarom moet hij nu drie dagen buiten slapen. Nou ja buiten de loods dan… Hij heeft de fotostudio van Naomi omgebouwd tot slaapkamer. En deze laat hij vol trots zien aan Ramona. We zien ze hand in hand over het terrein lopen tot ze bij de nieuwe slaapkamer arriveren. Kijk nou eens zegt Ramona, dus hier ga jij slapen? We antwoordt Bas grappend. Maar Ramona is wel bereid om bij Bas te slapen, op één voorwaarde, hij moet de kamer romantischer maken. Dat komt wel als ik erin lig plaagt Bas vervolgens. Ramona besluit wat later er met Nicole en Gabriëlle over te praten. Ze lijkt wat in de war, op zich niet zo raar als je gevoelens hebt voor iemand natuurlijk. Ramona vindt de situatie een mindfuck en heeft natuurlijk wel wat voorwaarden. Zoals een romantisch plekje en dat hij zich moet douchen. Ramona is nog wel wat onzeker, speelt Bas geen spelletje? Ik wil bij hem gaan slapen om hem keihard te dissen voegt ze eraan toe. Nicole reageert enthousiast en stelt voor dat ze gaat flippen tegen Bas. Ik zou echt gewoon opstaan en dan zeggen serieus Bas? Ik wil echt niets met je! voegt ze eraan toe. Of je bespringt hem gewoon zegt ze wat bedenkelijk. Ramona vind het wel grappig, Bas is immers mijn maatje. Ik ben heel benieuwd hoe ver hij durft te gaan. Maar ze wil het niet doen ten koste van hun vriendschap… Zal het Bas lukken Ramona echt in bed te krijgen? En wat zal daar allemaal nog gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *