Bas en Ramona sliepen vannacht samen

Bas en Ramona sliepen vannacht samen

Zoals we gisteren al schreven heeft Bas Ramona uitgenodigd om bij hem te komen slapen. Bas slaapt de komende twee dagen nog buiten de loods omdat hij een weddenschap verloren heeft. En een beetje gezelschap wilde hij wel. Gisteren vroeg Bas nog wel even voor de zekerheid waar Ramona precies ging slapen. Ramona antwoordde dat ze lekker naast hem zou komen liggen. Bas vindt het allemaal spannend. Hoe laat wil je erin moppie grapt hij. Ramona weet het nog niet en benadrukt dat Bas het romantischer moet maken. Wel van elkaar afblijven he roept Wim de twee na. Ik beloof niks antwoordt Bas. Echter is er nog wel één probleempje, Bas heeft niet gedoucht en dat was ook een voorwaarde. Ramona is er niet blij mee, dus je gaat gewoon met zweetvoeten in bed zegt ze verbaasd. Bas ontkent dat hij zweetvoeten heeft en hij vindt het niet nodig om nog onder de douche te stappen. Volgens Cees hoeft hij alleen te douchen wanneer de twee ondeugende dingen willen gaan doen. Ik pak mijn eigen deken, dat je het weet aldus Ramona. Zo gezegd zo gedaan, de twee hebben gezellig bij elkaar gelegen. En verder is er niets gebeurd. Gezelligheid is ook goed toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *