Bjorn en Ramona gaan een weddenschap aan

Bjorn en Ramona gaan een weddenschap aan

We gaan nog even terug naar gisterenavond laat, terwijl Bjorn een paar pijltjes aan het gooien was ontstond er namelijk een weddenschap. Een weddenschap tussen hem en Ramona.

Kom eens zegt Bjorn tegen Ramona, wanneer gaan wij nou een dingetje doen? Nou morgen antwoordt Ramona en Bjorn is benieuwd of ze al wat bedacht heeft. Nee is haar antwoordt en vraagt of hij wel iets bedacht heeft. Nee ik weet het niet zegt Bjorn met enige sarcasme. Jawel je weet wel iets zegt Ramona… Bjorn komt met een voorstel, een week lang ehmm een lunch maken! Oke antwoordt Ramona en dan ga jij voor mij een week lang… Ze twijfelt wat precies maar uiteindelijk vind ze een lunch maken ook wel een goed plan. Is goed zegt Bjorn, wat gaan we spelen? Welk spel gaan we spelen? Ramona vertelt dat ze gisteren met Bas al gespeeld heeft, wie het hoogste gooit. De twee besluiten dit ook te spelen om de weddenschap te voltrekken. Er wordt nog een high five gegeven om de afspraak te bevestigen. Vandaag zal de uitslag bekend worden, we houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *