Familiebezoek voor Rowena

Familiebezoek voor Rowena

En daar is de familie van Rowena weer voor familiebezoek! Rowena mag weer een paar uur genieten en gezellig bijeen zijn met familie en vrienden. Gezellig zo vlak voor kerst. Zodra het bezoek het terrein op komt gaat Rowena snel naar de auto. Daar wordt er vanzelfsprekend geknuffeld, gekust en gegroet. Dan is het door naar binnen om gezellig verder te kletsen. Zo laat Barry de vriend van Rowena weten dat ze door moet zetten. Ook zijn er wat cadeautjes meegenomen zoals spekkoek en een groot spandoek. Verder is de hond van Rowena ook meegekomen en loopt lekker door de loods heen. Verder wordt er nog over Face gekletst maar ook andere bewoners praten gezellig mee. Het is lekker gezellig en heel veel kunnen we er niet over schrijven. Rowena is zichtbaar blij en heeft met Barry al een gesprek over de volgende bezoeken. Volgend jaar mogen ze drie keer langskomen. Verder gebeurd er niet extreem veel in Utopia, vandaar dat we nog zo weinig berichtjes geplaatst hebben. Maar houdt de site in de gaten, er komt zo nog een bericht! Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *