Ramona toch niet verliefd?

Ramona toch niet verliefd?

Ramona en Bas hebben gezellig de nacht met elkaar doorgebracht, er is niet extreem veel gebeurd tussen de twee. Echter maakt Gabriëlle zich toch een beetje zorgen. Ze gaat daarom het gesprek ook aan met Ramona en Bas komt er later ook bij…

Waarom maak je je zorgen vraagt Rowena aan Gabriëlle. Gabriëlle antwoordt dat ze haar gewoon kwetsbaar vind. Dus je denkt dat ik te open sta daarvoor… begint Ramona. Maar Gabriëlle onderbreekt haar, volgens haar is het verstandiger om hier later over door te praten, gezien al de visite in de loods. Maar Ramona geeft aan dat ze gevoelig is voor dit soort situaties en daar dus een beetje mee zit. Je doet het hartstikke goed benadrukt Gabriëlle, en je moet ook gewoon doen wat je wilt voegt ze eraan toe. Maar Ramona laat het er niet bij, ze geeft wat uitleg. Gisteren ben ik bewust daar gaan slapen, omdat het een grapje was. En Gabriëlle snapt op haar beurt niet waarom Ramona verantwoording aflegt. Omdat jij mijn zus bent antwoordt Ramona vervolgens, dus op het moment dat je me zo’n vraag stelt, voel ik me nou eenmaal zo. Bas komt er ook bij staan, hij heeft opgevangen waarover het gesprek gaat. De dames praten gewoon verder en Gabriëlle zegt dat als ze zich serieus zorgen maakt over Ramona dat wel op een andere manier duidelijk zou maken. Ok antwoordt Ramona, maar ik ben niet verliefd voegt ze eraan toe. Bas kijkt wat verbaasd en Gabriëlle legt uit dat zij gevraagd heeft of Ramona verliefd zou zijn op Bas. Bas de grappenmaker grapt waarom heb je mij niet gevraagd of ik verliefd op mij ben? Hierna eindigt het gesprek… Is Ramona nou wel of niet verliefd?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:33

  Klopt maar je hebt rare mensen en hele rare mensen. En zij behoord tot heel raar. Ze is zo onzeker dat ze op een vreemde manier aaandacht probeert te trekken. Maar goed verschil moet er zijn

 2. lena at 20:42

  Inderdaad obese was meer iets voor haar geweest. En dat overdreven acteren mag ze ook weglaten. Raar mens. Maar die moeten er schijnbaar ook zijn.

  • Hannah at 12:15

   Ze zijn allemaal stuk voor stuk een beetje raar, maar hé, als jij of ik in Utopia zaten zou social media ook wel iets te mekkeren hebben over ons!
   Een fijn en vredig Kerstfeest gewenst.

 3. MariaBora at 15:18

  Ramona is in Utopia gekomen om af te vallen en abnormaal te doen, als ze dat met theater bedoelt kan ze gelijk beter naar huis gaan, ze hebben mensen nodig die iets kunnen betekenen voor Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *