Bas schrijft Bjorn in op een datingssite

Bas schrijft Bjorn in op een datingssite

Zojuist schreven we al over Bjorn, volgens Bas en Cees zou hij seksueel gefrustreerd zijn. En Bas kennende wil hem graag helpen om daar iets aan te doen… Het vervolg is geboren!

Bjorn heeft behoefte aan seks, maar ziet in de andere bewoners niets. Bas en Cees  bekommeren zich om de seksuele frustratie van Bjorn en proberen zij hem te helpen. Daarom gaat Bas het gesprek met Bjorn aan.  Bjorn vertelt dat hij geen van de andere bewoners aantrekkelijk vindt. Er loopt hier niemand waarmee ik het zou willen doen zijn zijn woorden. Bas vraagt zich vervolgens af of Bjorn zich erbij heeft neergelegd dat hij in de nabije toekomst geen seks zal hebben in Utopia.Nou nee antwoordt Bjorn, niet echt hoor… Ik ga heel vaak douchen, maar zelfs dat helpt niet. Je kan je er niet bij neerleggen, het is gewoon zo voegt hij eraan toe. Bas vraagt Bjorn nogmaals waarom hij zich er niet bij heeft neergelegd, hij zegt tenslotte zelf dat hij er niks aan kan doen. Waarom zou hij zich er dan nog druk om maken? Na het gesprek besluit Bas actie te ondernemen en gaat achter de computer zitten. Benjamin is nieuwsgierig en vraagt wat hij aan het doen is. Ik ben Bjorn aan het inschrijven voor een datingssite antwoordt Bas. Is Bjorn hiervan op de hoogte vraagt Benjamin. Nee zegt Bas met een lach, en laat vervolgens een profiel zien die hij voor Bjorn heeft samengesteld. De mannen lachen en Nicole sluit niet veel later aan. Ze is verbaasd als ze over de actie hoort maar ziet de humor er wel van in. Door het gesprek van Bas en Nicole wordt duidelijker waar Bas precies mee bezig is. Het is een datingsite zegt Bas. Voor wat vraagt Nicole. Christenen zegt Bas en Nicole lacht. Ze vraagt zich af waarom je daar een datingsite voor nodig hebt. Die worden toch uitgehuwelijkt? zegt ze grappend. Bas baalt een beetje omdat hij vierentwintig uur moet wachten voordat Bjorn zijn profiel officieel is. Misschien komt Bjorn er tegen die tijd wel achter? Zal Bjorn de lol ervan in zien?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 10:49

    Dit begrijp ik niet, Bjorn is seksueel gefrustreerd en dan meld je iemand aan bij een datingsite? Dan moet je volgens mij in het telefoonboek kijken onder de “H”.
    Hopelijk is deze datingsite geen sponsor en komt de naam vol in beeld op t.v., is niet zo’n beste reclame voor je goede naam … of het moet een datingsite voor seksueel gefrustreerden zijn, dan heb ik niets gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *