Is Bjorn seksueel gefrustreerd?

Is Bjorn seksueel gefrustreerd?

Cees en Bas hebben vanmiddag een gesprek gehad over Bjorn. Cees en Bjorn hebben gisteren namelijk een felle ruzie gehad en dat moet even besproken worden. Wat is de aanleiding er precies van?

Cees vertelt tegen Bas dat Bjorn hem nu negeert. Hij heeft met iedereen lopen lullen gaat hij verder. En het idee om het Live in de loods concert samen te voegen met mijn verjaardag heeft hij afgebrand. Dat liep toen ook een beetje uit de hand. Ik grapte dat Bjorn Rowena niet wilde horen zingen. Toen werd Bjorn boos, hij ontplofte bij de door Cees grappig bedoelde opmerking naar Rowena. En hij had een grote bek jongen, respectloos gedrag! Bas weet precies waar het aan ligt. Ten eerste sprak Cees het ‘vriendinnetje’ van Bjorn aan merkt hij op. Maar de echte reden ligt er volgens Bas er duimendik bovenop. Volgens Bas is Bjorn seksueel gefrustreerd  het is nu te lang geleden. Daarom is hij snel aangebrand. Dat merkt Bas ook aan zichzelf. De oplossing? Een dating dag voor Bjorn. Wordt vast en zeker vervolgd! Heeft Bas het bij het juiste eind? Of zit hij helemaal verkeerd te denken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 19:14

    Bjorn is wel gek op Rowena hij is heel vaak in haar buurt , en kan niet hebben als iemand bij haar in de buurt is en komt er vaak bij staan of zitten of langs lopen om te horen wat er gezegt wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *