Nog meer heisa na het centraal

Nog meer heisa na het centraal

Na het centraal waren er nog meer irritaties en heisa, zo ook tussen Ivan, Cees en Nicole. Lees hier wat hun discussie precies inhield.

Nadat Ivan zijn plan voor de kasteeltuin aan Bjorn heeft laten zien, begrijpt hij dat hij zijn plannen beter moet communiceren. Maar dan begint alles pas, Ivan heeft nog een flinke aanvaring met Cees die er weinig vertrouwen in heeft. Nicole hoort het en gaat zich er ook mee bemoeien. Ivan beschuldigt Nicole er vervolgens van dat zijzelf het meest belangrijk voor haar is, terwijl dat voor hem het groepsbelang zou zijn. Utopia en de mensen daarin voegt hij eraan toe. En dat is het verschil tussen ons twee.  Nicole is het er niet mee eens, dus ik zit al veertien maanden in Utopia en ik heb nog nooit een f*ck bijgedragen? Helemaal niks? Rob springt voor Ivan in de bres. Nicole heeft immers wel altijd beweerd dat ze hier voor zichzelf is. Dan richt de discussie zich op Cees, zo vindt hij dat er van zijn plannen niets terecht komt. Ivan heeft er de tijd niet voor en Rob is het na een paar weken zat, dus is er straks niemand elke dag aan het werk. Rob vindt dat Cees zich altijd met zaken bemoeit, maar er zelf geen vinger voor wil uitsteken. Het resulteert alleen maar in meer motivatie voor Ivan. Het enige wat hij wil is de loods mooier maken, zorgen dat het aangenaam is om naar te kijken. Zodat als wij er klaar mee zijn, het er netjes uitziet. Lang leve in Utopia. Booya! aldus Ivan. Prachtige speech zegt Nicole kwaad terwijl ze weg loopt. Hoe zal de rest van de avond verlopen in huize Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Jojanneke at 21:02

  Ik snap Ivan wel…..
  Het is na 2 jaar nog steeds een loods en niet meer dan dat… Ze hadden veel meer moeten inversteren in een duurzame samenleving… Zelf voordienend moeten worden. De loods kost veel aan verwarming die verloren gaat omdat hij niet goed is geïsoleerd. ( tot nu toe heeft het nog niet gesneeuwd en gevroren,,, moet je ze dan eens horen.
  Ook is de huiskamer totaal niet gezellig.
  Er gaat veel te veel geld naar kansloze projecten, hup een hoop geld naar bv de tattoshop waar maar ff gebruik van werd gemaakt, en naar dingen omdat ze het zo leuk vinden. Zwembad, sportschool etc.
  Wilco was een irritant ventje, maar onder zijn leiding is er wel een hoop gedaan.
  Wim is te zacht…. Hij wil wel, maar krijgt niemand in beweging.
  Ivan probeerd het maar op zijn manier zo autoritair lukt het niet.
  Er hoeft maar 1 ding te gebeuren….. Overleggen wat iedereen wil en eens gaan inversteren en niet in de utopiaan van het jaar……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *