Bjorn waarschuwt Angela

Bjorn waarschuwt Angela

Na de gezellige surprise avond wordt er hier en daar nog wat nagepraat over de surprises en gedichten. Onder het genot van een drankje die door Angela uitgedeeld is.

Angela en Bjorn spraken ook nog even met elkaar. Bjorn vertelt dat hij het lastig vond zijn gedicht te schrijven. Bjorn vertelt aan Angela dat hij het best lastig vond om een gedicht voor Mark te schrijven. Normaal verwerk ik  altijd een heel jaar uit iemands leven in een gedicht, zoals bijvoorbeeld bij mijn vrienden thuis. Maar ik vind het maken van een gedicht hier nog meer bijzonder dan thuis. Je maakt hier zo veel mee voegt hij eraan toe. Maar je maakt ook negatieve dingen mee, ik kan heel veel hebben door mijn verleden. Ik weet zeker dat ik mensen hier noot meer zal zien omdat ik dat ook absoluut niet wil. Er zijn dingen gebeurd achter de r ug om een mes in je rug. Maar ik voel me nu wel goed hoor hoor. Gelukkig voelt Bjorn zich nu wel goed, althans dat zegt hij tegen visumhouder Angela. Maar ik ben me ervan  bewust dat het morgen zo maar weer anders kan zijn. Het kan zijn dat ik nu een geluksgevoel heb, maar dat kan zo morgen ineens anders zijn dat je denkt wat doe ik hier met deze ratten?

Wat later neemt het gesprek een andere wending, Wim komt erbij staan en al snel gaat het over de naderende eliminaties. Angela vraagt aan Wim of hij het spannend vind en Wim antwoordt dat dat hij dat niet vindt. Ik ga nergens heen voegt hij eraan toe. Dat heb ik uit een betrouwbare bron vernomen doelend op Bjorn en lacht vervolgens. Angela snapt het niet en Wim legt het nog eens uit. Als jij mij wegstuurt zal Bjorn niet op jou stemmen om je erin te houden. Angela is niet blij met wat ze hoort en benadrukt dat ze niet van manipuleren houdt. De rest van de avond is de nieuweling wat down, ze voelt zich niet welkom. Bjorn en Wim besluiten er alles aan te doen om de avond positief af te sluiten… Hopelijk blijft het vandaag ook positief!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *