Surprise avond in Utopia

Surprise avond in Utopia

We blikken nog even terug op gisterenavond, de bewoners hebben een aantal dagen geleden een lootje getrokken voor een surprise avondje. En dat avondje werd gisteren gehouden! Iedereen kwam bijeen en nestelde zich lekker in de bank. Tijd voor gedichten en cadeautjes. De bewoners mogen één voor één hun gedicht voorlezen en diegene waarover het gedicht gaat mag daarna zijn of haar cadeautje uitpakken. Mark mag als eerste, nadat hij zijn lange gedicht heeft voorgelezen is het tijd om uit te pakken. Er komt een soort kluis tevoorschijn en in die kluis zit voornamelijk chocolade maar ook een tegeltje, cd van Isabella en bier. Daarna volgt Ramona ze krijgt een theater die gemaakt is door Angela. Nicole krijgt een houtblok en campagne kaart van Mark. Bjorn krijgt een telefoon met daarin een bedrukt shirt van een blote dame. Gina krijgt een kip knuffel. Rowena krijgt een stinkende surprise in de vorm van een shit mountain met daarin een roomboter staaf. Gabriëlle krijgt een schilderij van Bas. Bas krijgt een bedrukt shirt van Gabriëlle met de tekst Bas is een bon pechi papi. De volgende is Cees, hij krijgt een bingo spel. Angela krijgt het Utopia magazine, Utopia kalender en een cd van Isabella. Wim krijgt een trui. Ivan krijgt een kritisch gedicht, en uit zijn surprise haalt hij mondwater, shake baker, en nep geld. Armanda krijgt een moeilijk open te maken surprise. Er moet gezaagd worden maar uiteindelijk zit er niets in, ze krijgt wel een gedicht. Naomi krijgt ook een schilderij. Rob krijgt massage olie en uiteraard een mooi gedicht. Stefanie krijgt een kettingkje cadeau van Benjamin. Een engeltje die bescherming moet bieden. En als laatste is Benjamin, hij krijgt een onderbroek en een halloween outfit. Daarna wordt het gezellige avondje afgesloten. Het was geslaagd te noemen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *