De eerste indrukken over Angela en Ramona

De eerste indrukken over Angela en Ramona

Angela en Ramona zijn de nieuwe potentiële bewoners. Zij mogen vier dagen in Utopia verblijven en uiteindelijk blijft er één van hen over die zich als vaste bewoner mag noemen. Diegene die blijft mag ook nog eens één van de genomineerden naar huis sturen. Maar zover is het nog niet, de twee nieuwelingen zijn pas net gearriveerd. Wat is de eerste indruk van de andere bewoners? Lees het hier!

Bas en Armanda
In de keuken beginnen de eerste gesprekken. Bas is benieuwd of Armanda zijn kansen om te blijven net zo hoog inschat als hijzelf.  Ik denk dat Ramona jou wel hier zou laten antwoordt Armanda. Van Angela weet ik het nog niet zeker Ze laten me allebei hier zegt Bas. Het is meer de vraag…wie laten wij hier? vult Armanda hem aan.

Cees en Ivan
Cees is benieuwd wat Ivan van de nieuwelingen vindt. “Wat is jouw eerste indruk? Leuke dames is het antwoord van Ivan.  Ze is heel erg non-verbaal hè, die theaterdame gaat Cees verder terwijl hij Ramona na doet.

Stefanie en Bas
Stefanie schat haar kansen minder groot in. Wat is er? vraagt Bas die ziet dat er iets is. Ik ga naar huis antwoordt Stefanie zeker. Ik zweer het.  Ze hebben allebei jou en Wim aangehaald en mij niet.  Maar volgens Bas is dat haar eigen fout, zag je hoe je er bij zat? Er was geen oogcontact met je te krijgen van hun kant.

Stefanie en Naomi
Wat vind je van die nieuwe Naoom? vraagt Stefanie wat later. Naomi antwoordt dat ze het leuke dames vindt en ze vraagt zich af waarom Stefanie dat wil weten. Gewoon, interesse antwoordt de onzekere Stefanie.

Gina en Wim
Gina is benieuwd of Wim zich zorgen maakt om zijn verblijf. Heb jij een goed gevoel? Ik wel begint Gina. Wim antwoordt ja, no worries…. Hij lijkt vrij zeker van zijn zaak…

Gina en Stefanie
Stefanie vraagt zich ook af wat Gina van Ramona en Angela vindt. Ik had heel andere mensen verwacht antwoordt Gina. Maar ze vindt het wel heel erg leuk twee verschillende types. De een is echt gezelligheid en de andere is een moedertje. Ik vind het wel altijd grappig dat mensen zo duidelijk al een voorkeur hebben aldus Stefanie. Ik heb geen voorkeur.

De komende tijd zullen we nog wel meer berichten plaatsen over de nieuwelingen. Wie denk jij dat de meeste kans maakt om te blijven? Angela of Ramona?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 20:10

    Ik vond het belachelijk hoe Bas reageerde op Wim . Dat Wim niks doet alleen de bar, als er een is die niks doet dan is het Bas wel de gluiperd. Van mij mag hij vertrekken.

  2. gea at 21:01

    Ik weet niet wat erachter zit , maar waarom heeft tofu een shirt aan wat aan de ene kant open is en aan de andere kant dicht en langer is. Is dat diervriendelijker of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *